Kaj je prava izbira darila za otroke

Svetujemo vam, da najprej razmislite o otrokovih najljubših dejavnostih, igricah, risankah ali filmih. Čim boste imeli idejo kaj mu najbolj odgovarja, začnite razmišljati tudi o izbiri darila za otroke. Za izboljšanje spomina in večjo družabnost kupite družabno igro, za samostojno igranje pa igračo, ki bo vzpodbujala njegovo kreativnost. Continue reading “Kaj je prava izbira darila za otroke” »

Igra naseljenci otoka Catan prepriča mlade in stare

Popravimo se najprej pri naslovu: igra Naseljenci otoka Catan prepriča mlade in malo manj mlade. Ne glede na vaša leta namreč velja, da nismo stari, dokler se znamo igrati, zabavati in družiti ob družabnih igrah. In če ste tudi vi med takšnimi, pa igre naseljenci otoka Catan še ne poznate, potem bo skrajni čas, da jo preizkusite. Gre namreč za igro, ki je skozi dolgo vrsto let, kar jo igrajo ljudje po vsem svetu, postala že prava klasika, torej jo lahko brez težav dodamo med tiste tradicionalne igre, ki ne gredo nikoli iz mode – tako kot človek ne jezi se, Monopoly, mikado, domine in še nekaj drugih, katerim priljubljenost od generacije do generacije prav nič ne upade.catan
Continue reading “Igra naseljenci otoka Catan prepriča mlade in stare” »

Skiroji so za otroka zabava!

Otroci se obožujejo igrati zunaj ali z drugimi otročki, zato pazite, da se ne zabubijo pred računalnik, knjige ali televizijo do te mere, da postanejo asocialni. Ker je zunaj včasih že težko najti kaj zanimivega, saj igrišča hitro prerasejo, jim je potrebno poiskati kakšno igračo, ki bo zanje primerna tudi, ko bodo večji. Med te gotovo sodijo tudi skiroji, ki pa so v resnici tudi odlično in ekološko prevozno sredstvo.
skiro Continue reading “Skiroji so za otroka zabava!” »

Slovenske risanke

Risanke so pomemben del življenja otrok. Žal v današnjem času opažamo, da so otroci z risankami nekako skoraj obsedeni in se težko spravijo od televizije ali so prepričani, da ne smejo zamuditi še ene risanke, ki sledi. Seveda pa živijo v času specializiranih televizijskih kanalov, kjer so risanke na sporedu od jutra do poznega večera, tako da je povsem nemogoče videti vse.slovenske-risanke Continue reading “Slovenske risanke” »