Glamurozen modni nakit

Modni nakit ima zelo pomembno vlogo, ko gre za urejenost in prefinjenost. Njegov videz lahko naredi obleko oziroma celotno garderobo popolnoma drugače. Lahko je različnih oblik, velikosti in vrst. Med modni nakit spadajo verižice, ure, ugani, zapestnice, ure in vse kar naredi človeka poleg obleke bolj glamuroznega. Poleg vsega pa vas modni nakit naredi bolj odrasle, urejene in na videz precej elegantne.modni nakit Continue reading “Glamurozen modni nakit” »

Torbice je treba pravilno hraniti!

Zaposlena sem v prodajalni s torbicami, kar je za prodajalko seveda odlično – gotovo namreč ni ženske, ki ne bi bila »nora« na torbice, in če prodajaš nekaj, kar ti je všeč, hkrati pa o tem še svetuješ strankam, imaš zagotovo super službo. Sicer večina žensk danes kupuje torbice iz najrazličnejših sodobnih umetnih materialov, ki so precej poceni, za kakovostne usnjene torbice pa se večinoma še vedno določajo tiste prave dame, ki dajo na kakovost več kot na ugodno ceno – predvsem gre za ženske v zrelih letih, ki imajo torbic raje manj, vendar so kakovostne, kot pa da si vsaka dva meseca kupijo novo.torbice Continue reading “Torbice je treba pravilno hraniti!” »

Lasni podaljški za slavnostno frizuro

Se tudi vi navdušujete nad umetelnimi kreacijami iz las in neverjetnimi frizurami, pri katerih vse stoji na svojem mestu in ki lepo poudarijo obraz svetovnih zvezdnic ter ga še polepšajo? Takšno frizuro imate lahko tudi vi! Če ne verjamete, potem zagotovo še niste preizkusili lasnih podaljškov, ki omogočajo skoraj neomejene možnosti za različne frizure.podaljški za lase Continue reading “Lasni podaljški za slavnostno frizuro” »

Escape room

Pred približno dobrim letom dni je tudi pri nas lahko prva skupina radovednih obiskovalcev vstopila v nesluteni svet misterijev, v t. i. Escape room. Od takrat dalje vsi obiskovalci sobe za pobeg gradijo njen ugled in krepijo njen status turistične zanimivosti. Poleg tega je obisk sobe za pobeg vse bolj zaželena aktivnost v okviru teambuildingov, včasih pa tudi zadnja priložnost za družinsko druženje.escape-room Continue reading “Escape room” »

Družabne igre popestrijo življenje

Družabne igre lahko popestrijo življenje marsikomu. Ne samo otroci, igrajo jih radi tudi odrasli in v njih se prirejajo različna tekmovanja širom po svetu. Osnovni namen je druženje ter razvijanje različnih spretnosti, med katerimi so branje in računanje pri igrah za mlajše, pri starejših pa logično sklepanje, statistična obdelava, verjetnostni računi, strateško razmišljanje, seveda pa je pogosto ali skoraj vedno prisotne tudi nekaj sreče, še posebej v igrah s kocko.

družabne-igre

Continue reading “Družabne igre popestrijo življenje” »