Unikatno tiskanje majic za rojstni dan in obletnice

Iščete idejo za darilo? Hočete najti nekaj originalnega in unikatnega? Želite slavljenca presenetiti in nasmejati? Potem izberite ali pa celo oblikujete lastno unikatno majico po naročilu. Samo tiskanje majic vzame zelo malo časa, prinaša pa veliko dobre volje. Izbirate lahko med številnimi že ustvarjenimi majicami z duhovitimi motivi in napisi, ali pa si preprosto ustvarite lasten dizajn.

Continue reading “Unikatno tiskanje majic za rojstni dan in obletnice” »

Naj bo mobilni telefon varen pred poškodbami

Komu se še ni zgodilo, da mu mobilni telefon ne bi padel na tla? In se samo na tla, tudi po stopnicah. Še huje je, če ga pozabiš na strehi avtomobila. Ali pa če mobilni telefon pade na trdna kamnita tla. Takrat se lahko le primemo za glavo in upamo na najbolje. A tudi sami lahko nekaj naredimo, da ne pride do poškodb mobilnega telefona. Ovitki za telefon so prava rešitev.

Continue reading “Naj bo mobilni telefon varen pred poškodbami” »

Vse moje torbice

Svoje prve torbice se ne spominjam, zagotovo pa se spomnim zadnje, ki sem jo kupila. Še prejšnji teden sem si jo ogledovala v spletni trgovini Lideja.com in premlevala, ali naj si jo privoščim. Nekaj dni nazaj pa sem si jo končno kupila. Od takrat naprej je vedno z mano. In če marsikatera ženska najprej izbere oblačila ter jih nato kombinira še s torbico, je pri meni ravno obratno. Torbice mi dajo navdih tudi za izbiro oblačil in njihovo kombiniranje. Ko se mi kdaj zjutraj pojavi vprašanje, kaj naj oblečem, vem, da je čas za nakup nove torbice. Ko jo enkrat kupim, pa izbira oblačil, ki jih bom nosila skupaj z njo, sploh ni več težka. Možnosti je namreč ogromno!

Continue reading “Vse moje torbice” »

Statement ogrlice

Modni nakit je v zadnjih letih postal nekoliko bolj drzen. Vse bolj priljubljene so bogate statement ogrlice, ki so veliko več kot navadne verižice z obeski. So opazne, drzne, včasih elegantne, drugič kričeče, zagotovo pa prav za vse velja, da jih ni mogoče spregledati – že od daleč namreč kričijo: »Poglej me, tukaj sem v vsej svoji lepoti!«statement-ogrlice Continue reading “Statement ogrlice” »