Tekalna steza ProForm 505 CST

Ste že kdaj slišali za tekalno stezo ProForm 505 CST? Še ne? Dovolite nam, da vam jo predstavimo!

Če bi opis te steze morali strniti v nekaj povedi, bi zvenel nekako tako. Tekalna steza ProForm 505 CST je idealna za vse osebe, ki si želijo udobja in užitka med samim treningom. Poleg tega pa je le ta odlična izbira za vse, ki nimate veliko prostora za shranjevanje. Continue reading “Tekalna steza ProForm 505 CST” »

Ugoden najem jadrnic

Ni samo poletje čas za najem jadrnice (http://www.najem-jadrnice.com/), kar izkušeni jadralci in tisti, ki na jadrnici preživijo večji del leta, dobro vedo. Na jadranje se tako odpravijo že zgodaj spomladi, sezono pa zaključijo šele v pozni jeseni, tako da na kopnem preživijo le nekaj hladnih zimskih mesecev. Pa tudi v teh mesecih, ki so pri nas in v nam bližnjih morjih za jadranje neprijazni, se da najti lokacije, kamor se lahko odpravite na jadranje …najem-jadrnice Continue reading “Ugoden najem jadrnic” »

Oprema za nogomet

Nekateri otroci celo osnovno šolo pridno obiskujejo treninge nogometa, zato v tem času obrabijo precej nogometnih čevljev, dresov in vse ostale opreme, ki je potrebna za igranje tega, tako med mladimi kot med starejšimi zelo priljubljenega športa. Poleg tega otroci hitro rastejo, zato je nogometna oprema nekaj, kar prav tako hitro tudi postane premajhno, zato se je treba kmalu odpraviti po nakup novih kopačk, hlač, majice, nogavic in tako dalje.nogometna-žoga Continue reading “Oprema za nogomet” »