Psihoterapija za boljše življenje

Včasih se počutimo preobremenjeni s svojimi problem in se ne moremo postaviti na pravo pot. Če se tako počutite, ne skrbite saj niste edini. Večina izmed nas je v nekam trenutku v življenju depresivnih, animoznih ali pa imamo kako drugo težave, ki našo vira pri življenju in tukaj nam lahko pomaga psihoterapija.

Največkrat se težko poberemo po izgubi službe, izgubljeni ljubezni, smrti ali zlorabi drog. Vse to nas lahko ohromi pri našem vsakodnevnem življenju in kot posledica trpimo lahko tedne, mesece, leta ali celo desetletja.

Continue reading “Psihoterapija za boljše življenje” »

Do lepega in nepozabnega nasmeha z implantati

Do izgube zob lahko pride iz različnih vzrokov. Nekatere izgubimo zaradi slabe higiene, druge zaradi prejetega udarca ali travme, nekatere pa izgubimo starostno. Ne glede na vzrok za izgubo, lahko vse nadomestimo z implantati. Hkrati lahko nadomestimo enega, dva ali celo vse zobe. Služijo lahko tudi kot osnova za različne protetične nadomestke, kot so mostički, proteze, in prevleke. Najpogosteje se uporabljajo v primeru, ko imamo en izgubljen zob in želimo ohraniti sosednje zobe, brez brušenja. V nastalo razpoko se tako vgradijo implantati in nam ustvarijo lep nasmeh.

Continue reading “Do lepega in nepozabnega nasmeha z implantati” »

Imate radi chia semena?

Chia semena so izredno priljubljena pri ljubiteljih beljakovin in ljudeh, ki bi radi izgubili nekaj kilogramov, saj te vsebujejo veliko več beljakovin, kot katera koli druga semena, vključno žitarice. Namenjene so predvsem za športnike, tiste, ki imajo težave s krvnim sladkorjem in prebavo, ter za vse tiste, ki se spopadajo z prekomerno težo in si želijo izgubiti nekaj kilogramov.chia semena Continue reading “Imate radi chia semena?” »