Močnejši moto akumulator za popolne zimske užitke

Nameravate izkoristiti še zadnje sončne žarke v tem letu in svoje motorno kolo odpeljati na potep? Razmišljate o nakupu novega akumulatorja za vaše motorne sani? Izberite nov Fiamm akumulator, ki je izjemno kvaliteten, odporen in ima dolgo življenjsko dobo.mocnejsi-moto-akumulator

Moč, hitrost in vzdržljivost

Vaš motorni konjiček, pa naj bo to skuter, motorno kolo ali snežne sani, potrebuje močan in vzdržljiv moto akumulator, ki ima več moči, traja dlje od ostalih in ne potrebuje pogostega vzdrževanja. Nakup Fiamm akumulatorja se izplača zato, ker prihranite na dolgi čas ne samo denar za nakup ali vzdrževanje, temveč tudi čas za polnjenje. Fiamm akumulator ima nižjo stopnjo samopraznjenja od ostalih akumulatorjev na tržišču.

Fiamm akumulator nove generacije

Nova linija akumulatorjev ob dobavi ne vsebuje elektrolita žveplove kisline, kar pomeni, da vam ni potrebno skrbeti, da bi prišlo do razlitja kisline. Posebnost akumulatorjev z elektrolitom v tekočem stanju je v tem, da ga sami aktivirate, kar pomeni, da se življenjski cikel začne, čim vanj vlijete elektrolit (žveplovo kislino). Ob nakupu tega izdelka nove generacije boste tako vedno vedeli, da lahko pričakujete dolgo uporabo in obilo užitkov v vožnji motornega konjička.

Akumulator brez dodatnih stroškov vzdrževanja

Fiamm akumulator serije Storm za motorna vozila je posebno vzdržljiv, odporen na vibracije, vremenske razmere, daljše mirovanje vašega vozila in je hkrati zaščiten pred razlitjem tekočine oziroma žveplove kisline. Akumulatorji serije Storm ne potrebujejo stalnega nadzora in vzdrževanja kontrole tekočine v akumulatorju. Ob pravilnem polnjenju ostaja nivo tekočine skoraj nespremenjen.

Enostavna montaža in še večja varnost

Klasični akumulatorji so zahtevali horizontalni položaj montaže in je bila zato montaža precej rigidna. Fiamm akumulator vam pušča več svobode, saj so elektroliti vpiti v steklena vlakna in tako ni nevarnosti razlitja tekočine. Akumulator ima prav tako vgrajen varnostni ventil, ki se odpre le v primeru prekomernega polnjenja.

Članki iz iste kategorije: