Varna, zabavna in poučna igra

Hubelino je blagovna znamka, ki se z največjo natančnostjo proizvaja v Nemčiji in daje prednost najkakovostnejšim materialom, kot je plastika ABS, ki ne vsebuje ftalatov in ni strupena. Vsaka igrača Hubelino je zasnovana kot modularni in razširljivi sistem. Navidezno neskončna množica možnosti oblikovanja ostaja glavna prednost igrače Hubelino, da ne omenjamo dejstva, da tudi najpreprostejša igrača, kot je steza za frnikule, temelji na sistemu, ki je podoben gradniku, in je združljiva z dodatnimi razširitvenimi paketi za ustvarjanje večjih in impresivnejših sistemov.

Steza za frnikule Hubelino
Hubelino kocke iz katerih se sestavi steza za frnikule so kompatibilne s kockami Lego Duplo

Hubelinova moč

Razlog, zakaj smo se zaljubili v blagovno znamko Hubelino, je učenje STEM.
Učenje STEM obravnava znanost, tehnologijo, inženirstvo in matematiko z interdisciplinarnim in uporabnim pristopom. Z raziskovanjem in proučevanjem iz prve roke zasadi seme za učenje, ki povezuje štiri predmete v celovito učno paradigmo, ki temelji na prenosljivih aplikacijah v realni svet.

Vzemimo na primer gradnjo steze za frnikule (več na: https://www.chebeltza.com). To je sistem kock, priporočljiv za otroke od 3. leta starosti naprej, ki je ustvarjen tako, da predstavlja izziv, ter spodbuja prostorsko razmišljanje, matematično načrtovanje, ustvarjalnost in razumevanje fizikalnih načel na najbolj zabaven način. Med gradnjo teh prog za frnikule lahko otroci razvijajo svoje kritično mišljenje in sposobnosti reševanja problemov, razvijajo inženirske spretnosti ter kakovostno opazujejo hitrost, čas, razdaljo in smer.

Hubelino in socialno vključevanje

Steza za frnikule Hubelino je izredno zabavna in zadovoljujoča dejavnost, ki se je lahko lotite samostojno ali skupaj v skupini, saj že od zgodnjega otroštva spodbuja občutek za skupno igro in uči neprecenljive veščine socialnega vključevanja, komunikacije, potrpežljivosti in povezanosti članov skupine.

Članki iz iste kategorije: