Otroška kolesa Cube

Cube serijo koles je mogoče zaslediti tudi za starejše otroke. Razvrščena niso po letih, ampak po višini voznika. To so seveda samo smernice po katerih se lahko starši osredotočijo na najbolj primerno kolo za svojega otroka. Vsa Cube otroška kolesa so narejena z izredno trpežnim ohišjem kot tudi drugimi deli. S tem se zagotovi, da bo lahko kolo preživelo razne udarce in druge izzive, ki so povezani z otroško energijo in entuziazmom. Obenem pa imajo tudi terenske zmogljivosti, tako da so primerna za uporabo v urbanih in bolj ruralnih okoljih.

Trgovina z naprednimi kolesi za otroke

Redna vožnja s kolesom bo našim otrokom omogočila, da bodo sčasoma zahtevali boljšo opremo. Cube otroška kolesa so na voljo tudi v bolj naprednih izvedbah, kot so:

Reaction 200 – kolo za otroke, ki želijo osvojiti vožnjo v naravi

Reaction 200 je kolo (https://www.jbcenter.si/) narejeno za mlade voznike kolesarje, ki želijo voziti po bolj zahtevnem terenu. Opremljeni so z natančnim krmilom in ročkami za vožnjo, ki nudijo vozniku zelo dober oprijem. Imajo tudi zavorne diske, ki omogočajo hitro zaviranje.

Cube otroška kolesa Reaction 200
Cube otroško kolo Reaction 200 je namenjeno za vožnjo po zahtevnih terenih

Acid 200 – serija otroških koles za izkušene voznike

Acid 200 je serija, ki omogoča mladim kolesarjem udobno in varno vožnjo po zahtevnem terenu. Kolesa so narejena tako, da jih je mogoče popraviti v primeru padcev in drugih nezgod.

Otroško kolo Cube ACID 200 DISC

Elite 200 – elitna kolesa za otroške kolesarje

Kakovostna kolesarska trgovina nam bo ponudila izbiro koles za mlade in izkušene voznike. Serija Elite 200 je namenjena ravno temu – najbolj zahtevnim otroškim voznikom. Ogrodje je narejeno iz karbonskih vlaken. Kolo pa je tudi opremljeno z gumami, ki se izredno dobro oprimejo vsake podlage.

Članki iz iste kategorije: