Predstavitev kapljičnega namakalnega sistema

Kapljično namakanje je zaradi izjemnih prednosti eden od najprimernejših načinov namakanja sadnega drevja pa tudi zelenjave. Deluje lahko na kateri koli strmini ter na katerem koli tipu tal. Če rastline zalivate na takšen način, porabite bistveno manj vode v primerjavi s tradicionalno metodo namakanja. Ključna prednost je, da vodo dodajate tam, kjer jo rastline najbolj potrebujejo.

Kapljično namakanje ima seveda še druge številne prednosti. Med njimi je tudi tako imenovana fertirigacija. To je gnojenje skupaj z namakanjem. V praksi za vas to pomeni, da ne boste več nestrpno čakali padavin, temveč boste rastlinam zagotovili takojšnjo prehrano, tedaj ko boste sami precenili, da jo rastline potrebujejo.

Investicija v kapljični namakalni sistem

Vse omenjeno in še veliko več je zagotovo garancija, da je kapljično namakanje prava izbira. Vremenski pogoji zelo nazorno nakazujejo, da si resnejše kmetijske proizvodnje brez ustreznega namakanja ne morete več privoščiti. Prav tako tudi trg zahteva povsem nemoteno oskrbo z zelenjavo ter sadjem. Kočnega kupca v današnjem času namreč ne zanima več, ali vam je suša vzela vse ali se vam pa se vam obeta rekordni pridelek.

sistem za kapljično namakanje
Strokovnjaki vam lahko svetujejo o tehničnih možnostih izgradnje za namakalni sistem, kot so primerna izbira kapljične cevi, tip kapljača in razdaljo med kapljačem.

Strokovnjaki vam lahko po ogledu terena svetujejo o tehničnih možnostih izgradnje za namakalni sistem. Z vami se bodo temeljito pogovorili o primerni izbiri kapljične cevi, in sicer glede na sam tip kapljača in glede na samo razdaljo med kapljačem. Prav tako o primerni izbiri kakovostnega filtriranega sistema pa tudi o vsem možnostih za popolno avtomatizacijo namakanja in ureditve črpališča.

Poiščite vodilno podjetje za proizvodnjo namakalne opreme

Bujna trata v okolici vašega doma potrebuje ustrezno namakanje, pa tudi nego, kot je košenje in gnojila za trato. Oglejte si video vodnik za začetnike o razumevanju gnojila – pognojite svojo trato.

Če vas že dlje časa zanima kapljično namakanje, je čas, da si najdete kakšno od vodilnih podjetij za proizvodnjo namakalne opreme.

Članki iz iste kategorije: