Wellness za sproščanje telesa in duha

Verjetno večina med vami ob besedi wellness najprej pomisli na masaže. V resnici vam takšen kraj oziroma prostor za razvajanje prinaša še veliko več. V njem namreč lahko najdete bogat nabor edinstvenih wellness tretmajev. Na voljo so torej masaže, nega telesa in obraza. Vse skupaj pa lahko dopolnite še s posebnimi hišnimi wellness rituali.

Hišni rituali so nastali pod okriljem vrhunskih wellness terapevtov. Pri kreiranju pa so se osredotočali tudi na posebnosti lokalnega okolja.

Termalna voda
Termalna voda ponuja uživanje v harmoniji telesa in duha. Popoln wellness doživetje za vaše razvajanje.

Kaj je pivovski wellness?

Prav posebna vrsta razvajanja pa se imenuje pivovski wellness. Nanj pa lahko zgolj naletite v najbolj priljubljenih termah pri nas. Povezan pa je, kot ste že sami lahko ugotovili, s pivom.

Vemo, da uživanje piva, seveda v zmernih količinah, lahko na nas oziroma na naše telo deluje ugodno. Vsebuje namreč vitamine skupine B, magnezij, železo, cink in kalij. Na telo ima diuretični učinek. Preprečuje namreč nastajanje ledvičnih kamnov. Hmelj v tekočini pa skrbi za pomirjanje in sproščanje.

Ste vedeli, da je kozarec rahlo toplega piva lahko tudi kot odlično uspavalo? V termah so za vas razvili posebno zgodbo o pivu. Takšno, ki lahko odlično nahrani in razvaja vašo kožo, jo dobro napolni z vitamini in ohranja vrhunsko vitalnost.

Priljubljeni izdelki pri wellness tretmajih

Pivovski wellness tretma je res nekaj posebnega, zato se vam ga splača še toliko bolj izkusiti. Pri takšnem tretmaju pa so v ospredju nekateri izdelki, kot so žito, islandski lišaji, ameriški slamnik, različna olja.

Najboljši novi zdraviliški tretmaji, ki jih morate preizkusiti

Žito predstavlja osnovo kakovostnega piva in je bogato z vitaminom E, ki skrbi za obnovo in zaščito naše kože. Islandski lišaji dobro skrbijo za varovanje pred draženjem in vnetji. Ameriški slamnik je izvleček, ki odlično poskrbi za obnovo povrhnjice. Storži hmelja pa imajo antiseptični učinek, kar je seveda izjemno dobrodošlo za vitalnost kože.

Olja visoke kakovosti pa predstavljajo naraven vir omega 3, 6 in 9 maščobnih kislin. Te zelo ugodno vplivajo na vitalnost, prav tako na samo strukturo kože. Obenem pa so izvrsten vir nenasičenih maščob, vitaminov, lecitina in rastlinskih hormonov.

Kako učinkovito preoblikovati svoje telo?

Preoblikovanje telesa je v današnjem času želja marsikoga. Vse pomembneje je tudi to, kako smo videti, čeprav je v prvi vrsti pomembno predvsem naše zdravje in notranje počutje.

Članki iz iste kategorije: