Nakup kakovostnih oblačil za športne aktivnosti

Za dejavnosti na prostem strokovnjaki priporočajo športna oblačila z dolgimi rokavi. Vemo, da rjava barva na naši koži že nekaj časa ni več moderna, obenem pa nas dolgi rokavi zelo učinkovito zaščitijo pred nevarnimi UV žarki. Dobro je vedeti tudi to, da temnejša vrsta blaga ponuja bistveno boljšo UV zaščito v primerjavi s svetlejšim.

Ključno vprašanje pri izbiri tovrstnih oblačil je tudi, iz katerega materiala naj bodo. Med aktivnostjo naša koža diha še intenzivneje kot sicer.

7 stvari, ki jih morate nositi v telovadnici, da boste videti športno in privlačno

Softshell jakne ne smejo izgledati ceneno

Pri izbiri softshell jakne, ki jo bomo podarili kot promocijsko darilo, je treba zlasti paziti na to, da ni videti preveč ceneno. Vsi imamo namreč radi, da so naša oblačila čim bolj kakovostna pa tudi čim bolj estetska. Izdelana morajo biti tako, da so res ustrezna za vsakdanje prostovoljno nošenje in ne samo za nošenje na delovnem mestu oziroma zunaj na terenu.

Softshell jakne
Ženske in moške softshell jakne

Za promocijska darila se vam splača izbrati softshell jakne, ki so čim bolj nevtralnega videza oziroma nevtralnega barvnega odtenka. Torej v ospredju mora biti barva, s katero nimajo težav ne ženske in ne moški. Za drznejše barve se vam ne splača odločati. Takšna jakna namreč že na daleč vpije, da gre za povsem brezplačno promocijsko darilo. Posledično ljudje takšnih oblačil niti ne nosijo radi.

Tudi model softshell jakne naj bo čim bolj praktičen. Treba je dobro razmisliti o specifičnih žepih ter o kapuci. Oboje uporabniku namreč lahko predstavlja kar velik pomen oziroma prednost. Svoj logotip pa namestite tako, da bo kar se da dobro opazen in da obenem ne bo pokvaril celotnega videza softshell jakne.

Članki iz iste kategorije: