Terme v Sloveniji – Thermana Laško

Krajši dopust v termah je vedno dobra ideja. Terme v Sloveniji so priljubljena izbira posameznikov, ki se želijo umakniti od aktivnega vsakdana ter poskrbeti za dobro počutje in zdravje svojega telesa. Med priljubljenimi termami v Sloveniji so tudi terme Laško. Zdravilna voda na čudoviti lokaciji namreč navduši vsakega obiskovalca, pestra ponudba storitev pa pozitivno vpliva na izboljšanje našega počutja.

Thermana Laško se nahaja v Savinjski dolini, zato lahko poleg kopanja v termalni vodi uživamo tudi v lepoti okoliške narave. Terme Laško se odlikuje tako s ponudbo kopanja v zdravilni termalni vodi kot z bogato ponudbo velnes storitev. Terme v Sloveniji so odlična priložnost za preživljanje vikenda ali krajšega dopusta, obisk pa nas ne bo pustil ravnodušne. 

Koristi termalne vode za zdravje
Koristi termalne vode se odražajo v zdravju. Kopanje blagodejno vpliva na naše telo, povzroči sprostitev napetosti v mišicah in nas celostno poživi.

Raznolika ponudba term v Sloveniji

Terme v Sloveniji najdemo na različnih lokacijah. Slovenija ima številne termalne in mineralne vrelce, zato se lahko v različnih naravnih okoljih uživamo v blagodejnih učinkih zdravilnih voda. Kopanje v termalni vodi ima namreč številne zdravilne učinke – sprošča napetost v mišicah, krepi imunski sistem, spodbuja aktivnost metabolizma, ima blagodejen učinek na kožo … Celostno torej vpliva na naše telo, obenem pa s tem poskrbimo za odmik od stresnega vsakdana in sprostitev.

Za blagodejne učinke zdravilnih voda obiščite terme Thermana Laško

Vse omenjeno omogoča tudi Thermana Laško. Na voljo je več bazenov: bazen z valovi, rekreacijsko-masažni bazen s slapovi in talnimi izviri, hitra reka, otroško vodno zabavišče, whirlpooli nad bazenom, Kneippov kotiček, na voljo pa je tudi tobogan. Če se raje kopamo zunaj, so na voljo tudi zunanji bazeni – plavalni bazen, kristalni bazen, vodna drča, otroško čofotališče, rekreacijsko-masažni bazen, ki je povezan z notranjim, na voljo pa so tudi tobogani.

Članki iz iste kategorije: