Kakšno pohištvo za kopalnico izbrati?

Če želite, da bo vaša kopalnica zasijala v slogu po vaših željah, boste morali upoštevati, da bo imelo kopalniško pohištvo glavno vlogo. Na trgu v povezavi s tem lahko izbirate med najrazličnejšimi oblikami, stili in velikostmi.

Velike pa tudi majhne kopalniške omare vam lahko pomagajo ustvariti estetski učinek, prav tako s takšnimi elementi pridobite praktične in funkcionalne kose pohištva. V njih namreč lahko shranjujete vse od pripomočkov za osebno nego, kozmetiko, prav tako kopalne brisače.

Tipi pohištva za kopalnice

Kopalniško pohištvo lahko razdelimo na štiri kategorije. To so kosovno, garniturno, kosovno sistemsko in elementarno sistemsko pohištvo.

Kosovno kopalniško pohištvo pomeni, da boste kupili posamezne kose, na primer ogledalo, omarico ali pa kakšen drug kos. Garniturno pomeni, da boste pohištvo lahko sestavljali po posameznih komponentah, ki pa jih ni možno kupiti posamezno. Kosovno sistemsko pohištvo za kopalnico pomeni, da je sestavljeno iz omaric in komponent enakega dizajna. Elementarno sistemsko pa pomeni, da lahko pohištvo sestavite iz več kosov.

Kotne kabine za tuš po meri
Kotne kabine za tuš po meri so prilagojene vaši specifični postavitvi kopalnice in oblikovalskim željam. Ta možnost omogoča visoko stopnjo personalizacije v smislu velikosti, materialov in funkcij in vas ne ovira pri izbiri pohištva.

Vsekakor še zdaleč ni nujno potrebno, da kopalniško pohištvo zavzame veliko prostora. Predvsem je pomembno, da je takšno pohištvo praktično, kompaktno, seveda tudi primerno elegantno. Če je vaš prostor v kopalnici omejen in kljub temu še vedno želite imeti shranjevalne enote za vse potrebščine, so na voljo tudi takšne možnosti.

Na polico ali pa predal pod umivalnikom se lahko shrani brisače, milo, prav tako tudi druge predmete, ki jih potrebujete vsakodnevno in zanje nimate prostora kje drugje.

Kopalniški blok z ogledalom

Ko se kupci odločajo za kopalniško pohištvo, zelo pogosto izberejo tudi kopalniški blok z ogledalom.

Prenova kopalnice in oprema z novim kopalniškim pohištvom. Super elegantna omarica z ogledalom po meri

Dejstvo je, da so ogledala nepogrešljiva v vsakem kopalniškem prostoru. Prostor najlaže prihranite tako, da si izberete stensko enoto z ogledalom, ki bo na prednji strani.

Članki iz iste kategorije: