Izbira maskare glede na obliko krtačke

Maskare se torej med seboj ne razlikujejo samo glede na sestavine ter učinek, temveč predvsem tudi glede na samo obliko krtačke. Gosta in velika krtačka vam skupaj s primerno sestavo maskare zagotovi trepalnice, ki so videti veliko daljše pa tudi gostejše.

Prav tako je treba misliti tudi na samo dimenzijo oči. Pomembno je, ali so vaše oči bolj drobne ali nekoliko večje. Če ste drobnooki, potem maskara z veliko ter mehko krtačko zagotovo ni najbolj primerna izbira za vas. S takšno izbiro bi si namreč težko nanesli maskaro brez madežev na veki.

Formula v maskari, ki je obogatena s kolagenom

Pri izbiri maskar ste najverjetneje pozorni tudi na samo blagovno znamko oziroma na proizvajalca. Nekatere kozmetične znamke, ki jih lahko kupimo v spletni trgovini s kozmetiko Pink Panda, so še posebej znane po tem, da ljubiteljem ličenja ponujajo vrhunske maskare; tudi takšne, ki so obogatene s kolagenom. Takšen izdelek uporabnici omogoča takojšen volumen in velike ter drzne trepalnice.

Maskare Lovely
Lovely maskara

Če formula maskare vsebuje še črne pigmente, s temi odlično poskrbi, da so trepalnice videti še bolj močne in še gostejše, in to brez kakršnega koli sprijemanja v kepice.

Za subtilno ločene ter razkošne trepalnice

In kaj vam lahko ponudi zakrivljena krtačka maskare? Takšna maskara s krtačko z drobnimi ščetinami zaobjame prav vsako trepalnico posebej. Na ta način jih subtilno loči ter obda z volumnom, obenem pa zagotovi tudi zelo preprosto ter hitro nanašanje.

Nekateri tovrstni izdelki so narejeni tudi iz 10-slojnih glavničkov. Ti ločijo vsako posamezno trepalnico, povečajo volumen in trepalnice naredijo senzacionalno razkošne.

Članki iz iste kategorije: