Unikatno tiskanje majic za rojstni dan in obletnice

Iščete idejo za darilo? Hočete najti nekaj originalnega in unikatnega? Želite slavljenca presenetiti in nasmejati? Potem izberite ali pa celo oblikujete lastno unikatno majico po naročilu. Samo tiskanje majic vzame zelo malo časa, prinaša pa veliko dobre volje. Izbirate lahko med številnimi že ustvarjenimi majicami z duhovitimi motivi in napisi, ali pa si preprosto ustvarite lasten dizajn.

Izbirate velikost, barvo, napis, posebne dodatke, slike in še marsikaj. Velikokrat se posamezniki odločijo za nakup kompletov za dekliščine, rojstne dneve, obletnice poroke, obletnice mature in podobno. Ustvarite lahko povsem unikaten izdelek, ki bo slavljencu ostal še za spomin.

Majice za dekliščine in fantovščine

Preden naročite tiskanje majic, potrebujete idejo za dizajn in napis. Oblikujete lahko namreč zelo duhovite izdelke po nizki ceni. Večina deklet se za dekliščino odloči za nakup živo rožnatih majic s personaliziranimi napisi. Nevesta dobi majico, ki poudarja še zadnje samske dni, ostala dekleta si izberejo tiskanje majic z napisi, kot do nevestini varnostniki, nevestina straža in podobno. Pri moških je zadeva malce drugačna. Za fantovščino ženin dobi napis, da je zadnjič na svobodi ali da mora piti, da pozabi. Njegovo spremstvo pa ima napis, da so njegovo podporno pivsko društvo. Namen takšnega oblačenja je izražanje podpore bodočemu možu in ženi ter je zato nadvse dobrodošlo darilo.

Kako ustvariti unikatno majico?

Preden naročite tiskanje majic, morate izvedeti velikosti vsakega posameznika. Povečini so na spletu tudi posebej razložene velikosti in obsegi. Nadalje se odločite še za kroj, torej bolj oprijete, ohlapne, majice z dolgimi ali majice s kratkimi rokavi. Po izbranem modelu pride na vrsto še barva. Za dekliščine so primerne bolj žive rumene, roza ali zelene barve, medtem, ko se za fantovščine odločijo bolj za modre, sive ali črne odtenke.

Čim imate izbrano predlogo, se lotite oblikovanja. Bolj kreativni posamezniki naj sami narišejo osrednjo sliko ter dopišejo smešen napis. Izbirate lahko celo velikost napisa in obliko pisave. Veliko predlog lahko najdete tudi na spletu. Morda dodajte celo kakšno malce bolj navihano sliko iz otroštva slavljenca ali pa iz odrasle dobe. Majice pa lahko sodijo tudi v kategorijo poslovna darila, še posebej če izberemo kak kvaliteten kroj in naredimo nanj unikaten potisk.

Članki iz iste kategorije: