Razlogi za nakup Hubelino PI Marble Run

Edinstvenost Hubelino PI Marble Run steze

Marble Run je steza, ki izkorišča pravila fizikalnega sveta, da našim otrokom prinese največje obilo zabave. Z njo je možno ustvarjati fascinantne in kompleksne steze za frnikule oziroma kroglice. Tako je pravi užitek gledati, kako se naša frnikula premika po stezi z visoko hitrostjo in premaguje različne ovire. Morda je največja prednost Hubelino PI Marble Run to, da jo je možno kombinirati z različnimi tematikami okolice, figurami in kockami drugih proizvajalcev. Tako lahko ustvarimo kombinacijo steze iz mnogih kock, ki bo vredna zavidanja.

Združljivost s standardnimi kockami različnih proizvajalcev

Vsak kos Hubelino PI Marble Run steze je narejen tako, da je popolnoma združljiv s kockami svetovno znanih proizvajalcev. Zato lahko svoje kreativne konstrukcije združimo s figurami in tematskimi svetovi najbolj poznanih sestavljank iz kock.

Hubelino PI Marble Run steze

Pri sestavljanju Hubelino PI Marble Run smo omejeni samo z našo domišljijo. Če imamo doma spravljene kakršnekoli klasične kocke, jih lahko takoj uporabimo za gradnjo tunelov, adapterjev, ramp, ovinkov, klančin in drsnikov pri Marble Run stezi.

Vrhunska kvaliteta in varnost naših otrok med igranjem

Hubelino PI Marble Run je narejena v Nemčiji. To pa pomeni, da vsak kos omenjene steze prestane strogo testiranje za najvišjo kvaliteto. To je tudi razlog, da so naši otroci med igranjem popolnoma varni.

To pa jim omogoča največjo zabavo in kreativnost med sestavljanjem in igranjem. Tako je nesmiselno izgubljati denar na igračah nizke kvalitete, saj lahko investiramo v Hubelino PI Marble Run. S tem pa bomo zagotovili nakup vrhunskih igrač, ki so narejene iz kakovostnih delov, ne vsebujejo nevarnih snovi in zdržijo večletno uporabo.

Hubelino priročnik nam pomaga s pričetkom sestavljanja

Hubelino PI Marble Run, ki ga lahko kupite v spletni trgovini Chebeltza, vsebuje podroben priročnik z bogatimi ilustracijami. Tako se bodo naši otroci lahko pričeli skoraj takoj igrati, saj ne bodo potrebovali izgubljati dragocenega časa z ugotavljanjem, kako vse deluje. Z jasnimi navodili je veliko lažje uporabiti različne trike in sestaviti pravo mojstrsko progo. Naše želje in ideje o sanjski progi je možno spremeniti v realnost z Hubelino PI Marble Run na skoraj neskončno načinov.

Članki iz iste kategorije: