Spet pride na vrsto izdelava spletne strani

Prenove in izdelave se ne lotevamo sami!

Izdelava spletnih strani zna biti precej komplicirana in to celo za večja podjetja, kaj šele za srednja in manjša ter različne organizacije ali državne ustanove, ki običajno ne zaposlujejo specializiranega kadra, ki bi se ukvarjal s takšnimi rečmi. Tako je potrebno dobro razmisliti ali se boste kot podjetje lotili prenove ali izdelave spletne strani sami ali pa boste najeli neko drugo družbo, ki se ukvarja zgolj s tem poslom in ima v njem dobre reference.izdelava-spletne-strani
Treba je paziti na detajle

Ko pride na vrsto izdelava spletnih strani, se največkrat v podjetju vprašajo zakaj bi sploh to potrebovali. Odgovor je enostaven – promocija! Zamišljena promocija pa potem kar na lepem ni več tako enostavna, saj morajo vašo spletno stran potencialni obiskovalci sploh poiskati. Tako se še največkrat zgodi, da se stran najprej izdela, nato pa je več ali manj sama sebi namen. Da se to ne bi zgodilo, je potrebno poiskati podjetje, ki se ne ukvarja zgolj z izdelavo, ampak vam bodo znali svetovati tudi kako narediti prve korake in sicer ne glede na to ali v tem trenutku spletno stran že imate in uporabljate ali ne, ampak glede na to, kaj bi pravzaprav želeli s svojo spletno stranjo početi in česa bi se sploh najprej lotili.

Reference ne pomenijo vsega

Reference podjetja, ki mu je izdelava spletnih strani (www.perunpro.si) vsakdanje delo, govorijo o tem, do kakšnih strank zna dostopati in si pri njih izboriti zaupanje – ali po slovensko – tam imajo zveze. A na koncu, ko pogledate vse te spletne strani, ni nujno, da sama podjetja lastnim stranem posvečajo dovolj časa in včasih se potem človek zaskrbljeno vpraša, kaj je mogoče na teh straneh sploh najti. Ampak za vsebino, načine prodaje, kvaliteto komunikacije s strankami in ostale detajle v resnici ni krivo podjetje, ki so ga najeli za izdelavo spletnih strani, ampak sama stranka, ki se s stranjo ne ukvarja.

Na vas je torej, da ko boste imeli novo spletno stran ali trgovino, da se ji posvetite in ravnate z njo tako, kot bi bila prava trgovina. Vanjo je treba vnašati nove izdelke, če so že na policah, pa pobrisati prah, odnesti smeti in se ukvarjati s kupci, ki so na spletu pač drugačni in specifični. Iščejo več informacij, preprostost, hitrost in zanesljivost dostave, kvaliteto in še marsikaj. Če mislite, da lahko uspete samo z dumping cenami, potem niste v pravem poslu. Lotite se česarkoli drugega, saj boste na dolgi rok uničili tudi sebe, ne samo konkurence. Na koncu so najbogatejši tisti, ki imajo tako visoke cene, da pokažejo, da znajo ceniti svoj trud do lastnih strank – tudi izdelava spletne strani naj bo temu primerna.

https://www.youtube.com/watch?v=KQt9LcL_1d0

Članki iz iste kategorije: