Iščeš kartuše Canon Pixma?

Kartuše Canon Pixma so zelo priljubljene. Gre namreč za enega od bolj priljubljenih modelov tiskalnikov, ki se odlično obnese v praksi. Zato veliko ljudi išče kartuše zanj. Po eni strani jih zato res ni težko najti. Po drugi strani pa se ti zaradi priljubljenosti teh kartuš lahko kaj hitro zgodi, da jih ni na zalogi. To pomeni, da boš nanje čakal dalj časa. Če se ti mudi, to zagotovo ni dobra možnost. Enako pa velja v primeru, če je tvojemu tiskalniku že zmanjkalo črnila. V tem primeru potrebuješ novo kartušo čim prej. Kje jo kupiti in kako se izogniti takšni situaciji?

Kartuše na zalogi

Če hočeš dobiti kartuše Canon Pixma čim prej, jih kupi v spletni trgovini toner123.si! Tam jih namreč imajo na zalogi, zato ti ne bo treba čakati na dostavo. V primeru, da nujno potrebuješ novo kartušo, z nakupom ne odlašaj niti trenutek, da jih slučajno ne zmanjka! Predvsem pa se ti kartuše vsekakor splača kupiti kar na zalogo – kupi dve ali tri in si prihrani nekaj skrbi. Tako ti naslednjič, ko bo zmanjkalo barve, ne bo treba skrbeti, kje kupiti kartuše, saj jih boš imel že na zalogi doma. S tem prihraniš svoj dragoceni čas in nekaj živcev, kar je gotovo vredno veliko.

Originalne ali kompatibilne kartuše

Kot vse druge kartuše so tudi kartuše Canon Pixma na voljo v originalni in kompatibilni različici. Slednja je narejena popolnoma enako kot originalni izdelek, le da jo je izdelal drug proizvajalec. Gre za generični izdelek, ki je po vseh svojih lastnostnih skorajda identičen z originalnim. Na spletu lahko kupite tako originalne kot kompatibilne kartuše Canon Pixma. Oboje so kakovostne in vredne zaupanja, predvsem pa boste z obojimi lahko natisnili enako število strani.

 

To, da proizvajalci tiskalnikov priporočajo originalne kartuše, še ne pomeni, da so slednje boljše. V različnih testih se je izkazalo, da so ene in druge kartuše po kvaliteti primerljive. Pri tisku z nekaterimi kompatibilnimi kartušami so se pokazala le določena minimalna odstopanja v kvaliteti samega črnila, vendar so te razlike zanemarljive. Nekatere med njimi namreč sploh niso vidne s prostim očesom, večino razlik pa opazimo le, če se res posvetimo njihovemu iskanju. To pomeni, da je v resnici popolnoma vseeno, kakšne kartuše kupite.

Članki iz iste kategorije: