Izbrisani podatki iz računalnika niso izgubljeni

Predstavljajte si, da ste ravno napisali polovico diplomske naloge, jo shranili in ugasnili računalnik. Naslednji dan ste želeli nadaljevati svoje delo, vendar se računalnik ni želel normalno prižgati. Po obilo izgubljenih živcih, ste končno uspeli vzpostaviti računalnik, vendar vašega diplomskega dela ni nikjer. Vas je že zagrabila panika? Namesto, da bi znova začeli s pisanjem, raje prenehajte z uporabo računalnika in ga odnesite do strokovnjakov. Nadaljnja raba računalnika bi samo otežila iskanje in pridobivanje podatkov nazaj. Strokovnjaki bodo izvedli diagnostiko in hitro našli vaše izgubljene datoteke.

Katere podatke lahko pridobite nazaj?

Preden začnete iskati po spletu reševanje podatkov iz diska cena, morate najprej vedeti, katere podatke je možno rešiti. Strokovnjaki lahko rešijo podatke, ki ste jih naključno izbrisali, formatirali ali premaknili drugam. Rešujejo tudi datoteke, ki so izgubljene zaradi virusov in trojanskih konjev. Poleg programskih okvar so možne tudi fizične, kjer disk ni prepoznan s strani operacijskega sistema. Odpravljajo tudi poškodbe zaradi izpada električne energije in zaradi fizičnih okvar.

Zamenjajo posamezne okvarjene elektronske dele, glave, ventilatorje, nedelujoče sektorje in podobno. pred izvedbo popravila mora biti tako izvedena celovita diagnostika, s katero se opredelita obseg problema in način pridobivanja podatkov nazaj.

Iskanje reševanje podatkov iz diska cena prek spleta

Čim smo zaznali okvaro ali manjkajoče datoteke, se moramo odpraviti na splet in poiskati s ključnimi besedami reševanje podatkov iz diska cena, najugodnejšo in najkvalitetnejšo storitev. Zaupajte le tistim servisom, ki opredeljujejo popravilo z začetkom diagnostike in zaznavanjem težav, posvet s stranko in nato šele izvedbo servisa. Brez celovite diagnostike, vam lahko naredijo več škode, kakor koristi. Disk je potrebno priključiti na posebno opremo, ki preprečuje nadaljnjo izgubo podatkov.

Med postopkom se morajo izvajalci posvetovati tudi z vami in vas seznaniti s stopnjo okvare, ceno za popravilo in časom za restavriranje. Lažje okvare so odpravljene že za nekaj deset EUR, težje okvare pa zahtevajo več sto EUR.

Članki iz iste kategorije: