Leseni vlakci priznanih proizvajalcev Brio, BigJigs in Janod

Leseni vlakci so igrače, ki pravzaprav nikoli ne gredo iz mode. Te lesene železnice v malem so čudovite otroške igrače, kjer otrok ustvarja vedno nove strukture s pomočjo lokomotiv, vagonov, obračališč, tračnic, tunelov in mostov. Možnosti za igro je toliko, kot ima otrok domišljije in ustvarjalnosti. 

Leseni vlakci priznanih proizvajalcev, kot je Brio, BigJigs in Janod, nudijo velike in male proge, ki jih je mogoče sestavljati in dopolnjevati z dodatki v posameznem setu. Vedno lahko dokupite nove elemente, kot so viadukti, križišča, železniške postaje, nakladišča, garaže za lokomotive in drugo, zato da bo igra v vsakem trenutku zanimiva in zabavna. Nekateri seti pa so tudi tematski, kjer se otrok potopi v domišljijski svet gusarjev, gasilcev ali pa zgradi svojo železnico kot pravi gradbinec.

Leseni vlakci Brio
Brio leseni vlakci z manjšimi progami

Brio leseni vlakci z manjšimi progami 

Brio je priznana blagovna znamka, ki lesene železniške proge in vlakce izdeluje že od leta 1958. Posebnost je v tem, da se vagoni, lokomotive in drugi elementi povezujejo z magneti, zato ti vlakci niso motorizirani. Nekateri Brio vlakci pa delujejo na baterijski pogon, na daljinski pogon ali pa imajo vgrajeno tehnologijo inteligentnega interaktivnega sistema.

Leseni vlakci s 144 elementi
Leseni vlakci Divjega zahoda

Brio železniške proge, tračnice, vlakci, lokomotive in drugi elementi so združljivi z lesenimi vlakci drugih proizvajalcev, kot je BigJigs, Janod, Eichhorn, Tidlo in drugi. Tako lahko otroci za igro kombinirajo elemente različnih proizvajalcev in ustvarjajo velike železniške proge. V spletni trgovini z otroškimi igračami na naslovu Chebeltza.com lahko naročite več različnih setov Brio vlakov z manjšimi programi, kot je: 

  • Lesena železnica Brio – gozdarski vlak
  • Lesena železnica Brio – tovorno pristanišče z električno lokomotivo: stroji, naprave, vagon z drsnimi vrati, žerjav in most 
  • Lesena železnica Brio – zabaviščni park z vlakcem smrti: vagonček se z dvigalom povzpne na vrh proge vlakca smrti 

BigJigs velike in majhne proge

BigJigs izdeluje železniške proge in lesene vlakce s številnimi dodatki in elementi, ki jih otrok lahko kombinira in sestavlja velike železniške sisteme. Z dodatnimi tračnicami, seti, vlakci, mostovi in drugimi elementi lahko otrok razširi obstoječo železniško progo. 

Brio leseni vlakci

BigJigs leseni vlakci so odlična izbira za darilo, saj lahko na osnovni model nato dokupujete tudi druge elemente. Poleg tega pa BigJigs železniške proge in sisteme lahko združite tudi z elementi drugih blagovnih znamk, kot je Brio, Thomas & Friends, Ikea in drugo. V spletni trgovini www.chebeltza.com lahko najdete široko ponudbo BigJigs vlakcev in železniških prog. Nekatere izmed njih predstavljamo tukaj: 

  • Lesena železnica BigJigs – kmetijski vlak: komplet 44 kosov železniške proge na temo podeželja in kmetijskih opravil sestavljajo vlakci z balami sena, ribnik z racami, nasadi jablan in drugo. 
  • Lesena železnica BigJigs – pravljični vlak v rožnatih barvah za male princeske: set 75 kosov z rožnato lokomotivo in dvema vagonoma, železniško postajo, rožnatim mostom in pravljično pokrajino, rožnatimi vilinskimi hišicami, drevesi in gobicami. 
  • BigJigs gradbinski leseni vlakci s 144 elementi in neomejenimi možnostmi za igro na veliki progi. V setu so gradbena vozila, dve lokomotivi in šest vagonov, žerjav, most, predor, gradbeni materiali in drugo. 
  • BigJigs gorski vlakec z železniško postajo, žerjavom, goro, mostom in predorom. 112 različnih elementov vključuje tudi obračališče za lokomotivo, avtomobile, drevesa in drugo. 

Janod velike železniške proge 

Proizvajalec otroških igrač Janod je znan po temu, da izdeluje različne lesene ustvarjalne igrače, kot so magnetne sestavljanke, glasbeni seti in vstavljanke. Posebej pa je znan tudi po lesenih železnicah z vagoni, vlakci in lokomotivami. Leseni vlakci Janod so združljivi z železniškimi progami priznanih proizvajalcev, kot so Thomas & Friends, Brio, Ikea, BigJigs in drugo.

Kvalitetni leseni vlakci
Leseni vlakci so odlična izbira za darilo

Na spletni strani z otroškimi igračami na naslovu chebeltza.com si lahko ogledate in naročite različne Janod železniške sete, kjer ima vsak komplet svojo zanimivo tematiko. 

  • Lesena železnica Janod – cirkuški vlak: železniška proga je združljiva s programi drugih priznanih blagovnih znamk. V setu je vlak s tremi vagoni, cirkusanti, živali, cirkuški rekviziti in znaki. 
  • Leseni vlakci Divjega zahoda v domišljijskem svetu kavbojev in Indijancev, kjer ličen set s škatlo vsebuje lesen vlak z železniško progo, 15 figuric s konjički, Indijanci in kavboji ter dodatke kot je indijanski šotor, totem, kaktusi in kočija. 
  • Janod lesena železnica s tematiko pogumnih gasilcev, ki se na kraj nesreče odpeljejo kar z vlakcem. Set vsebuje zanimive dodatke, kot je reševalni helikopter, gasilski tovornjak z dvigalom, gasilski avto in mnogo več.

Članki iz iste kategorije: