Namakalni sistem za travo za lep videz vaše zelenice

Ste že kdaj pomislili, koliko časa vam je vzelo zalivanje vaše zelenice, ali pa da ste nanj popolnoma pozabili? Namakalni sistem za travo s pomočjo razpršilnikov bo poskrbel, da bo zalivanje vaše zelenice postalo popolnoma brezskrbno.

Avtomatizacija razpršilcev vam omogoča programiranje tako časa kot tudi količine vode, ki je potrebna za zalivanje vaše zelenice. Če pa vseeno na vašo zelenico kdaj pozabite, vam danes sodobni namakalni sistem za travo omogoča, da z njim upravljate tudi s pomočjo mobilnega telefona kjerkoli in kadarkoli.

Za vašo zelenico poskrbite že ob gradnji vašega doma

Če ste na namakalni sistem za travo pomislili že ob gradnji vašega doma, potem je najbolj enostavno, da se cevni sistem napelje takoj, ko je teren zravnan in še pred setvijo trave, v nasprotnem primeru je potrebno v obstoječo travno rušo izkopati kanale.

Kako enostavno namestimo namakalni sistem za travo

Pomembno je, da je namakalni sistem za travo ustrezno izbran v eni od specializiranih trgovin, kot je spletna trgovina Ab-doo.si, in pa glede na velikost površine, ki jo želite z njim zalivati.

Kapljično namakanje – odlična investicija za vaš pridelek

Kapljično namakanje se je izkazalo za bistven dejavnik, ki združuje pridelek, zemljo, hranila in vodo za najbolj optimalne rezultate. Pravilna uporaba tovrstnega namakanja vam omogoča hitro povrnitev nabavnih stroškov sistema in bo deloval veliko časa. 

Namakalni sistem za travo
namakalni sistem za travo: Šoba Rain Bird HE-VAN 15

Kapljično namakanje namreč velja za izjemno inteligenten, natančen, učinkovit in praktičen način za dovajanje vode do posevkov. Omogoča vam povečavo donosa in zmanjšati porabo virov. Uporabniki trdijo, da jim je z njim uspelo povečati količino ter kakovost pridelka.

Članki iz iste kategorije: