Uroš Mlakar je eden izmed inovativnih podjetnikov v Sloveniji

Ena izmed lastnosti vsakega uspešnega človeka je, če prične razvijati svoje sposobnosti že v zgodnjem življenju. Tako je Uroš mlakar vedel že od malih nog, da bo postal podjetnik. To ga je vodilo po iskanju izkušenj tudi v tujini.  Svoje sposobnost pa je izostril z delom v oglaševanju, ki ga je vodilo do gradnje hotela v Mariboru. Dandanes poganja blagovno znamko Teta Frida okoli 100 zaposlenih. Vse pa kaže, da čokoladni resort privablja vedno večje zanimanje iz tujine.

Čokoladna vas
Čokoladna vas ima izreden potencial, da privabi tuje investitorje

To je eden izmed načinov, kako bo podjetnik Uroš Mlakar prispeval k ponovni oživitvi turizma v štajerski prestolnici. Čokoladna vas ima izreden potencial, da privabi tuje investitorje v štajersko regijo. Tako je možno, da bomo priča novim turističnim destinacijam v bližnji prihodnosti v Mariboru in njegovi okolici.

Podjetnik Uroš Mlakar spletel vezi z Afriko

Veliko ljudi se ne zaveda, da ima podjetnik Uroš Mlakar močne vezi z Afriko. V raznih intervjujih je zaupal, da to njegov drugi dom. Najljubša izmed Afriških držav pa mu je Liberija.

Podjetnik Uroš Mlakar močne vezi z Afriko
Podjetnik Uroš Mlakar

Po gostinstvu še v turistične vode

S Teto Frido se podjetnik Uroš Mlakar podaja še v turistične vode. S čokoladno vasico tako želi s svojim podjetjem ustvariti turistični presežek. Prvi odzivi so odlični. Gostje so nad čokoladno vasico izjemno navdušeni.

Video: Čokoladna manufaktura

V vasici se nahajata degustacijski center in kavarna Teta Frida. Slednja poleg odlične ponudbe slaščic ponuja tudi prekrasen razgled na reko Dravo. Čokoladna vasica ponuja prijetno preživljanje prostega časa. Obenem pa se lahko pregrešite tudi z sladkimi čokoladnimi pregrehami.

Še ena zanimivost za vse hendoiste. Sprostite se lahko v savni in masažnem bazenu na višini v hiški med drevesnimi krošnjami.

Nadaljujte s prebiranjem celotnega članka z naslovom “Inovativni podjetniki v Sloveniji“.

Članki iz iste kategorije: