Odlična jakna za pohode v naravo

Pri vsaki telesni dejavnosti nas lahko oblačila resno ovirajo. To je tudi razlog, da se hitreje utrudimo in nimamo volje doseči zastavljen cilj. Tkanina softshell jaken pa je narejena tako, da nas ne omejuje pri gibanju. Tako se lahko z več energije in svobode pomikamo po težkem terenu in počnemo druge stvari.

Ohranjanje primerne telesne toplote je izredno pomembno pri daljših pohodnih, sprehodih in drugih oblikah fizične aktivnosti. Dobra krožnost zraka pa pomeni, da bomo imeli več energije in telesne zmogljivosti pri športu. To pa je izredno pomembna lastnost, če želimo izboljšati telesno kondicijo in dosegati boljše rezultate.

Delna odpornost na vodo

Večina softshell jaken je deloma odpornih na vodo in vlago. Niso nepremočljive, vendar nas lahko obranijo omejene količine dežnih kapelj. Tako jih lahko nosimo v lahkem dežju, vendar niso primerne za nevihte. Imajo pa izredno sposobnost zaščite proti vetru. To jih naredi idealne za pohode v hribe in druga okolja, kjer lahko pričakujemo nekaj vetra.

Ženske softshell jakne
Ženske 3-slojne softshell jakne Octagon II

Softshell jakne so izredno funkcionalne in uporabne za vsakega posameznika. To jih naredi za primerna promocijska darila za promocijo podjetij. Obenem pa jih lahko tudi darujemo znotraj ekipe, kot zahvalo za zaupanje in produktivnost od vseh sodelavcev.

Jakne so lahko idealna promocijska darila

Jakno lahko darujemo našim strankam, zaposlenim, poslovnim partnerjem ipd. Funkcionalna in preprosta darila zagotovijo, da si nas bodo obdarovanci za dolgo časa zapomnili. S tem pa omogočimo našemu podjetju nove stranke in pritok svežega kapitala.

V spletni trgovini www.promotionalgifts.eu lahko zasledimo odlična darila za vsako priložnost. S pregledom ponudbe na omenjeni strani pa hitro pridobimo sveže ideje za nakup idealnega darila za posebne priložnosti.

Članki iz iste kategorije: