Ugoden najem jadrnic

Ni samo poletje čas za najem jadrnice (http://www.najem-jadrnice.com/), kar izkušeni jadralci in tisti, ki na jadrnici preživijo večji del leta, dobro vedo. Na jadranje se tako odpravijo že zgodaj spomladi, sezono pa zaključijo šele v pozni jeseni, tako da na kopnem preživijo le nekaj hladnih zimskih mesecev. Pa tudi v teh mesecih, ki so pri nas in v nam bližnjih morjih za jadranje neprijazni, se da najti lokacije, kamor se lahko odpravite na jadranje …najem-jadrnice
Slovenci največkrat jadrajo po Jadranskem morju, ki ima za ta način preživljanja prostega časa tudi pravo ime, malo pa jih pomisli na možnost, da bi se odpravili kam drugam in tam najeli jadrnico. Veliko jih misli, daje tak postopek prezapleten, a temu ni tako, saj lahko najem skoraj kjer koli uredite kar od doma.
Ker pa je Jadran tako čudovit in ponuja toliko otokov in otočkov, se ga veliko navdušenih jadralcev praktično nikoli ne naveliča, temveč komaj čakajo, da se ga spet podajo raziskovati. Portorož, Ugljan, Murter … so samo nekatere marine, kjer na vas in na vse, ki bi si radi privoščili morski oddih, čakajo kvalitetne jadrnice po ugodni ceni. Izbirate lahko med različnimi modeli ter si enega izmed njih izberete in najamete za svoj sanjski dopust. Dopust na jadrnici je namreč vedno sanjski!

Najem jadrnic kar preko interneta!

najem-jadrnic

Sodobna tehnologija vam omogoča, da vse za najem plovila uredite od doma oziroma prek interneta s samo nekaj kliki. To pomeni, da sam najem poteka hitro in je tudi sam postopek zelo enostaven. Jadrnico lahko najamete že veliko pred tem, preden jo boste potrebovali, s čimer pa lahko tudi prihranite nekaj denarja oziroma za najem dobite popust.

Kako najamem jadrnico?

1. Najprej izberete jadrnico, ki vas zanima in ki bi jo radi najeli.
2. Določite marino, v kateri bi radi jadrnico prevzeli.
3. Izberete še termin, v katerem boste najeli jadrnico.
4. Ko boste oddali obrazec za najem, boste obveščeni o nadaljnjem postopku ter načinu plačila. Dobili boste tudi vse informacije o prevzemu jadrnice v izbrani marini.
5. Po plačilu vas bo v izbranem terminu jadrnica čakala v marini, pripravljena na nepozaben dopust!

https://www.youtube.com/watch?v=5Fd-lb_p9NQ

Članki iz iste kategorije: