Tekalna steza ProForm 505 CST

Ste že kdaj slišali za tekalno stezo ProForm 505 CST? Še ne? Dovolite nam, da vam jo predstavimo!

Če bi opis te steze morali strniti v nekaj povedi, bi zvenel nekako tako. Tekalna steza ProForm 505 CST je idealna za vse osebe, ki si želijo udobja in užitka med samim treningom. Poleg tega pa je le ta odlična izbira za vse, ki nimate veliko prostora za shranjevanje.

Motor

Trening na napravi, ki nima dovolj močan motor za izvajanje brezhibnih treningov, nikomur ni ravno po volji. Posebno pozornost so ravno s tem namenom dali tudi med samo izdelavo te tekalne steze, katera ima zmogljiv in močan motor. Že samo dejstvo, da ima motor priloženo 25-letno garancijo pove dovolj, se strinjate?

Hitrost in naklon

Najvišja možna hitrost je sicer nekoliko nižja od modelov NordicTrack, vendar še vedno dovolj visoka, da zadovolji potrebe povprečnega tekača. Najvišja mogoča hitrost je namreč 10mph. Kar se tiče naklona, je ta steza malo manj »fleksibilna« okoli tega, če jo primerjamo z nekaterimi modeli NordicTrack. Naklon je mogoče nastaviti maksimalno do 10%

ProForm-505-CST

Zaslon

Na 6˝zaslonu, boste lahko v vsaki fazi treninga spremljali vaš napredek. Zaslon vam omogoča izpis časa, hitrosti, naklona, pretečene razdalje, porabljenih kalorij in meritev srčnega utripa. Preko njega lahko izbirate med 18 že prej nastavljenimi programi treningov, katere so oblikovali profesionalni trenerji. V kolikor imate zakupljeno aplikacijo iFit, lahko nalagate tudi dodatne treninge, saj naprava podpira tovrstno aplikacijo – samo modeli od leta 2014 naprej.

Komu je pravzaprav ta tekalna steza namenjena oziroma za koga je ProForm 505CST najbolj primerna? Za vse rekreacijske tekače, ki si želijo vsakodnevnega treninga in imajo hkrati omejena finančna sredstva za nakup.

Članki iz iste kategorije: