Hoodie je odlično darilo za praznike

Že na začetku decembrskih dni večina med vami razmišlja o tem, kaj lepega in uporabnega bi podarili svojim bližnjim za Miklavža, božič ali pa novo leto. Možnosti je seveda neskončno veliko, med drugim najraje posegamo tudi po raznovrstnih oblačilih. Izkazalo se je, da je v zadnjih letih svoje visoko mesto na seznamu tekstila dobil tudi hoodie oziroma pulover s kapuco. Čeprav se zdi, da v takšen kos najraje skočijo mladi, pa ga z veseljem nadenejo tudi nekoliko starejše osebe.

Puloverji hoodies niso dobrodošli samo v hladnejšem letnem času, temveč se lahko nosijo skozi vse leto. Je pa res, da boste za zimski čas kupili takšen kapucar, ki je nekoliko bolj podložen.

Puloverji s prav posebnimi potiski

Hoodie verjetno sam po sebi ne bi bil tako zelo zanimiv, če na sebi ne bi nosil najrazličnejših potiskov. Nanj lahko damo potisniti kar koli nam pride na misel. A še preden gre takšen kos tekstila v tisk, je treba določiti primerno velikost, model in ne nazadnje tudi barvni odtenek. Med najbolj priljubljenimi so enobarvni hoodiji, saj potisk ali vezenje tako še bolj prideta do izraza.

Hoodie oziroma pulover s kapuco
Hoodie oziroma pulover s kapuco z veseljem nadenejo mladi kot tudi nekoliko starejše osebe.

Da bo hoodie še toliko bolj originalen in samosvoj, nanj lahko potisnete kakšno fotografijo, na kateri ste sami ali v družbi nekoga, ki mu boste tovrstno darilo podarili.

Puloverji z novoletnimi motivi

Decembra se radi oblečemo v barve praznikov. Radi posegamo po nekoliko bolj živih barvah, kot je denimo rdeča. Decembrska oprava je lahko posuta z različnimi novoletnimi potiski, na primer z Božičkom, jelenčkom Rudolfom, smrečico. Nad motivom ali pod njim pa ne sme manjkati niti zabaven napis, ki je lahko v beli ali zlati barvi. Seveda je barva napisa na hodiju odvisna od barve podlage.

ideja za praznično darilo je hoodie z novoletnimi motivi
Dobra ideja za praznično darilo je hoodie s potiskom z novoletnimi motivi in napisi.

Takšna zimska kolekcija je primerna tako za ženske, moške kot otroke. Je pa res, da bodo verjetno moški puloverji s kapuco okoli božiča nekoliko drugače potiskani kot tisti, ki so namenjeni nežnejšemu spolu ali pa najmlajšim družinskim članom. Sicer pa domišljija ne pozna meja. Lahko ima cela družina povsem enake puloverje, le velikosti so različne.

Različni modeli ženskih hodijev

Ženski puloverji s kapuco so navadno nekoliko drugačni v primerjavi s tistimi, ki so namenjeni močnejšemu spolu. Ženske v zadnjem času izjemno rade posegajo po puloverjih in majicah v pastelnih odtenkih, ki so nekoliko bolj nežni. A barva oblačila ni edina razlika med ženskim in moškim puloverjem s kapuco.

  • Puloverji s kapuco za žensko so lahko bolj ali manj oprijeti.
  • Bolj oprijeti hodiji so praviloma videti nekoliko bolj elegantni in so kot takšni lahko primerni tudi za bolj formalne priložnosti.
  • Za ženske, ki so po duši športnice, pa v poštev pridejo tudi takšni hodiji, ki so na pogled bolj raztegnjeni.
  • V njih se počutijo udobneje, primerni pa so tako za športne aktivnosti kot za posedanje s prijateljicami na kavi.

Božično darilo za prijateljico

Kupiti božično darilo za osebo ženskega spola seveda ni kar tako, po drugi strani pa ni niti misija nemogoče. Številne ženske lahko razveselite že s tem, da jo decembra peljete v okrašeno mesto na kavico in na kakšen kos tortice. Po drugi strani pa je dobrodošlo, da jo seveda še s čim posebej presenetite.

podarite ženski pulover s kapuco izdelan po meri
Svoje prijateljice lahko razveselite z božičnim darilom. Tokrat ji podarite ženski pulover s kapuco izdelan po meri.

Božično darilo v obliki kakšnega kozmetičnega sredstva je zaželeno za veliko predstavnic nežnejšega spola. Ali pa kakšna čokolada in dišeča svečka. Po drugi strani pa se prav nobena dama ne bo branila niti skrbno izbranega puloverja s kapuco.

Pulover s kapuco z napisom po naročilu

Tekstil, ki je izdelan po meri, praviloma v naših garderobnih omarah ostaja dlje časa. Ne moremo namreč stran vreči nekaj, kar smo si kupili s pomočjo posebnega naročila ali kar so za nas posebej dali izdelati prijatelji.

Video, ki prikazuje kako izdelujejo puloverje s kapuco po meri

Res je, da so v tem hipu na trgu na voljo številni ženski puloverji s kapuco, a če jih nekoliko pobliže pogledamo, hitro ugotovimo, da skorajda noben med njimi ni res nekaj posebnega. In ravno zato se tako pogosto raje odločamo za tekstil po meri. Pulover s kapuco lahko postane edinstven šele tedaj, kadar je na njem zapisano in natisnjeno nekaj, česar res ne bomo našli na nobenem drugem.

Naročanje potiska na hodije po spletu

Potisk na oblačila je storitev, ki nam je dandanes k sreči dosegljiva tudi po spletu. Slednje pomeni, da lahko hoodie po meri lahko naročimo v hipu in da nam ni potrebno izgubljati dragocenega časa s prevažanjem do podjetja, kjer se ukvarjajo s tovrstno dejavnostjo.

Članki iz iste kategorije: