Izbira ličil je povezana z vrsto dogodka

Na delovnem mestu je veliko žensk naličenih. Praviloma ne gre za preveč močno obliko ličenja, razen če tako ne zahteva samo delovno mesto. Po drugi strani pa je kar nekaj takšnih delovnih mest, kjer ličila niti ne pridejo v poštev. Toda, če se ženska ob uporabi ličila zato bolje počuti, je ličenje tudi v tem primeru zelo dobrodošlo.

Ženske, ki se naličijo za v službo, imajo navadno pri roki vsaj nekaj ličil oziroma pripomočkov, s katerimi lahko na hiter ter učinkovit način poskrbijo za osvežitev videza. Če ne drugega, je v tem primeru dobrodošla vsaj šminka ali pa kakšen glos.

Ličenje za bolj svečane dogodke

Ličenje posebno mesto zavzema na nekoliko bolj svečanih dogodkih, kot je na primer poroka. Bodoča nevesta verjetno že kar nekaj mesecev pred poroko razmišlja, kdo jo bo naličil in seveda na kakšen način. Ali bo njen make up povsem nežen, nekoliko močnejši, morda celo kričeč? Odločitev jej seveda v prvi vrsti odvisna ravno od nje.

Osnove ličenja, mini tečaj | Fina Jasmina

Tudi izbira tena šminke za nevesto je precej pomembna. Dobro je, da se ta ujame z njenim karakterjem ter seveda tudi s kosi oblačil, ki jih med slavjem nosi na sebi.

Revolution Pro šminke so res nekaj posebnega

Ko izbiramo šminke in druge izdelke za ličenje smo zagotovo pozorni tudi na samega proizvajalca. Navadno se kaj hitro izognemo produktu, ki je preveč poceni, obenem pa je na njem napisano ime povsem neznane blagovne znamke. Vemo, da so v tem primeru ličila bistveno manj kakovostna in morda celo nevarna za uporabo.

Revolution Pro šminke
Revolution Pro šminke za posebne priložnosti

Izjemno dobro ponudbo šmink in drugih ličil ter kozmetičnih pripomočkov na primer ponuja blagovna znamka Revolution Pro (več informacij na pinkpanda.hr). Veliko izjemno zahtevnih ljubiteljic ličenja se ob tem proizvajalcu ustavi tudi tedaj, kadar išče šminko za kakšno prav posebno priložnost.

Članki iz iste kategorije: