Izboljšajmo svetilnost našega vozila

Nobena skrivnost ni, da je avtoelektrika pri delujočem vozilu vedno pod obremenitvijo. To se najbolj opazi, ko prižgemo vozilo. Takrat električni tok prične teči skozi vse električne naprave. Teh pa imajo novejši avtomobili dokaj veliko. Tako navigacija, digitalni števci, potovalni računalnik, klima ipd. zahtevajo svoj delež električne energije. Če pa temu dodamo še žaromete, pa je poraba elektrike zelo visoka.

H7 LED luči za avto

LED luči za avto pa imajo neverjetno sposobnost – izredno majhno porabo. Tako razbremenimo akumulator in alternator, saj so žarometi velik porabnik energije. LED luči porabijo do 90% manj energije in proizvedejo veliko več svetlobe, kot halogenke. To je izredna lastnost za voznike vseh vozil. To tudi pomeni, da bodo komponente avtoelektrike imele veliko daljšo življenjsko dobo, saj jih bomo veliko manj obremenjevali pri vožnji.

Nadgradnja našega avtomobila na LED tehnologijo

LED luči lahko namestimo tudi na starejša vozila. V nekaterih primerih bomo potrebovali različne pretvornike, da namestimo luči. Za večno avtomobilov pa ne potrebujemo dodatkov. Vse, kar moramo storiti je, da namestimo žarnico v sam žaromet.

Pri tem se moramo prepričati, da imamo primerno LED luč in, da je možna vgradnja v naše vozilo. V spletni trgovini www.silux-auto.it lahko zasledimo ogromno različne dodatne opreme za naše vozilo. Med njimi so tudi LED luči za avto ter drugi avtoelektrični dodatki.

Stabilnost na katero se lahko vozniki zanesejo

Stabilnost LED luči za avto je izrednega pomena. Tako ne potrebujemo vedno znova servisirati naš avtomobil, da zamenjamo žarnice. To pa pride izredno prav, ko se znajdemo na potovanjih v drugih državah.

Članki iz iste kategorije: