Kaj je prava izbira darila za otroke

Svetujemo vam, da najprej razmislite o otrokovih najljubših dejavnostih, igricah, risankah ali filmih. Čim boste imeli idejo kaj mu najbolj odgovarja, začnite razmišljati tudi o izbiri darila za otroke. Za izboljšanje spomina in večjo družabnost kupite družabno igro, za samostojno igranje pa igračo, ki bo vzpodbujala njegovo kreativnost.

Kreativnost recimo vzpodbujata modelirni pesek in pastelin.Z obema materialoma boste z vašimi najmlajšimi oblikovali gradove, hiške, živali in rastline. Tako modelirni pesek kot tudi plastelin sta namenjena večkratni uporabi.

bigjigs-4

Darilo za najmlajše

Za najmlajše svetujemo nakup sestavljanke v obliki skladovnice, kjer malčki zlagajo posamezne dele glede na obliko in višino, ki jo želijo doseči. Sortirnica iz lesa bo otroke naučila potrpežljivosti pri razvrščanju posameznih oblik lesenih kock v ustrezne luknje.Za deklice je vedno priporočen nakup punčk ali dojenčkov, s katerimi se bodo igrale, jih preoblačile, hranile in prirejale zabave. Igrače so pomemben del otroštva, izobraževanja, sproščanja, druženja in zato je pomembno, da so ravno igrače tudi največkrat na sporedu kot darila za otroke.

Članki iz iste kategorije: