Laserski tiskalniki za dom in pisarno

Kartuše za tiskalnik različnih izvedb

Dandanes so še vedno zelo razširjeni inkjet oziroma črnilni tiskalniki. Njihova nizka cena in uporabnost je neprekosljiva. Večinoma so priljubljeni pri domačih uporabnikih, saj jih je preprosto vzdrževati in so prijazni denarnici. Za izdelovanje dokumentov pa bomo potrebovali kartuše za tiskalnik. Te so lahko originalne ali pa združljive izvedbe. Med obema so velike razlike, ki je dobro, če jih poznamo.

OEM kartuše so najvišje kakovosti

Vsaka spletna trgovina z opremo za pisarno ima na zalogi različne OEM kartuše za tiskalnike. Proizvajajo jih podjetja, kot so Epson, Brother, Xerox, HP in druga za svoje naprave. Namenjene so uporabnikom, ki pričakujejo najvišjo zmogljivost in kakovost svojega tiskalnika. Niso pa primerne za okolja, kjer se tiska veliko dokumentov, kjer kakovost ni tako pomembna.

OEM kartuše priporočajo proizvajalci tiskalnikov.

Tonerji tudi obstajajo v številnih izvedbah

Nakup tonerja za naš laserski tiskalnik je dokaj enostaven. Tako kot pri kartušah imamo na voljo OEM izvedbe. Priporoča se jih vsem lastnikom tiskalnih naprav, ki so še v garanciji. Če pa veliko tiskamo ali potrebujemo alternativno rešitev za tiskanje, pa imamo na izbiro tudi druge izvedbe. Priporočljivo je, da poznamo osnovne lastnosti vseh različnih tonerjev, saj bomo tako lahko izbrali najbolj primernega za našo uporabo.

Originalni OEM tonerji nudijo visoko kakovost tiskanja

Najvišjo kakovost tiskanja z laserskim tiskalnikom zagotovimo z uporabo originalne opreme. OEM tonerji so primerni za uporabnike, ki želijo najbolje izkoristiti svoj tiskalnik za izdelavo dokumentov in slik visoke kakovosti. Priporočljivo je, da uporabljamo OEM toner v času garancijskega roka naše tiskalne naprave. Tako poskrbimo, da bomo obdržali garancijo v primeru kakršnekoli okvare. 

Članki iz iste kategorije: