Ličila Nabla v vrhunskih kozmetičnih kolekcijah

Najbolj priljubljena ličila za oči iz kozmetične kolekcije Freedomination so vsekakor enojna senčila, ki so izjemno pigmentirana in zato tudi dolgo obstojna. Enojne senčke Nabla imajo mehko strukturo, zato so enostavne za nanašanje na veke. Posebnost senčk je tudi v tem, da vsebujejo svetleče delce, ki odsevajo svetlobo in tako ustvarjajo glamurozen bleščeč videz.

Priljubljena ličila za oči iz te kozmetične kolekcije pa so tudi črtala za oči v gelu. Pri tem je struktura gela izjemno mazljiva, dolgo obstojna in ne ustvarja pack v očesnih robovih. Poleg tega so črtala za oči v gelu tudi izjemno pigmentirana in zato še vedno pridejo do izraza, tudi če čez črtalo na vekah  nanesemo senčilo. 

Mat šminke iz kozmetične kolekcije Goldust 

Veganske Nabla mat šminke v različnih barvnih odtenkih iz kozmetične kolekcije Goldust so visoko pigmentirana mat ličila za ustnice, ki ustvarijo čudovito mat teksturo. Šminke za ustnice iz te kolekcije Nabla kozmetika so priljubljene zato, ker vsebujejo izvleček naravne japonske rastline kamelije, ki daje ličilu prijeten in aromatičen vonj, …

Članki iz iste kategorije: