Gumijasto korito prtljažnika avtomobila je idealna zaščita za vaš prtljažnik

Danes je ponudba korit za prtljažnik avtomobila zelo pestra. Na prvem mestu morate predvsem poskrbeti, da korito ustreza velikosti vašega prtljažnika, poleg tega pa lahko izbirate med različnimi materiali, modeli in velikostjo robov. 

Kar se tiče izbire materialov, so najbolj priljubljena TPE korita in gumijasta korita prtljažnika avtomobila. Predvsem gumijasto korito prtljažnika avtomobila velja za izjemno trpežnega, saj je izdelan iz visokokakovostne gume, ki se odlično prilega prtljažnemu prostoru in je popolnoma brez vonja. Njegova površina je protizdrsna, med različnimi modeli pa lahko izbirate takšne z nekoliko višjim ali nižjim robom ter modeli, ki zaščitijo tudi zadnji odbijač in hrbtišče zadnjih sedežev avtomobila. 

Bootector odlikuje sposobnost, da učinkovito preprečuje stik umazanije z originalnim tekstilom prtljažnika, ne glede na vrsto nečistoč, ki bi se lahko pojavile.

Bootector vam zagotavlja celostno zaščito prtljažnega prostora

Če vaš prtljažnik avtomobila zelo pogosto uporabljate za prevažanje športne opreme, vrtnega orodja, odpadkov, gradbenega materiala ali celo hišnih ljubljenčkov, potem zagotovo veste, da prtljažnik po prevažanju takšne prtljage zahteva temeljito čiščenje. V izogib temu si priskrbite Bootector zaščito prtljažnega prostora, s katero postane mukotrpno čiščenje prtljažnika preteklost.

Bootector – popolna zaščita prtljažnika avtomobila

Za razliko od običajnih korit za prtljažnik, Bootector zaščiti talne obloge prtljažnika, hrbtišča sedežev in kolotekov. Na ta način je zaščiten celoten prtljažnik, vključno s stranicami in sedeži, ko so ta podrta z namenom lažjega prevažanja tovora. Bootector na najboljši način prepreči stik umazanije z originalnim tekstilom prtljažnika, ne glede na to, ali gre za zemljo, pesek ali drugo umazanijo.

Poleg notranjosti prtljažnika, pa Bootector učinkovito zaščiti odbijač avtomobila. V ta namen ima dodaten jeziček, ki ga enostavno navlečete preko odbijača, s čimer se izognete morebitnim poškodbam, ki so posledica nalaganja tovora v prtljažnik ter vstopa in izstopa psa iz avtomobila.

Članki iz iste kategorije: