Kozmetična linija Revolution izdelkov za profesionalno ličenje

Revolution osvetljevalci za obraz dajejo koži na licih in na predelih ob očeh dodaten sijaj, pri čemer poudarjajo obrazne poteze z nežnimi barvnimi toni, ki se prilagajajo polti kože. Profesionalno ličenje s kompaktnimi osvetljevalci v prahu in tekočimi osvetljevalci daje koži naraven in iluminiran lesk.

Kozmetična linija osvetljevalcev je na voljo v različnih barvnih odtenkih, kjer lahko za dodatno ustvarjanje sijaja na koži izberemo toplo bronaste in zlate barvne odtenke ali različne nianse srebrnih barv.

Za nekoliko bolj vsakdanji makeup pa lahko uporabimo osvetljevalce za obraz, ki imajo nežno rožnate in tople svetle barvne nianse. Vsi odtenki ličil so primerni za ličenje tako na licih kot za nanos na veke.

Makeup palete s senčili za nanos na veke

Kozmetična linija za profesionalno ličenje kozmetika Revolution vključuje tudi makeup palete, ki se med seboj razlikujejo po številu senčil za oči, barvnih odtenkih in strukturah ličil. Pri tem lahko izbiramo med paletami senčil za oči, ki vsebujejo šest posameznih senčk in med paletami, ki vsebujejo kar 32 barvnih odtenkov senčil za oči.

Kozmetika Makeup Revolution London
Paleta senčil kozmetike Revolution

Vsa senčila so dobro mazljiva, visoko pigmentirana in zato omogočajo enostaven nanos, dolgotrajnost in profesionalno zabrisovanje.

Članki iz iste kategorije: