Nova kolekcija sandal vašega izbranega proizvajalca

Obutev iz svoje garderobne omare seveda izbirate glede na letni čas in ne nazadnje tudi glede na svoj slog oblačenja. A zagotovo imate pri roki kar nekaj parov obutve za posamezno obdobje oziroma letni čas. V poletnem času so na primer izjemno priljubljeni in praktični sandali, jeseni in pozimi gležnarji.

Sandali
V poletnem času so na primer izjemno priljubljeni in praktični sandali

Ženske sandale so še toliko bolj priljubljene, ker na trgu lahko izbirate med številnimi vrstami. Ne nazadnje so vam na voljo sandali, ki so posebej zasnovani za treking. Praviloma so kakovostneje zasnovani od tistih, v katerih pohajkujete po plaži. A ne glede na to, v kateri tip sandal se obujete, je najpomembneje, da se v njih počutite prijetno in udobno ter da so tudi lepega videza.

Vaš najljubši proizvajalec sandal

Če izjemno radi nosite sandale, imate zagotovo tudi svojega najljubšega proizvajalca oziroma blagovno znamko. Obstajajo pa tudi takšni kupci obutve, ki se na proizvajalca ne ozirajo toliko, temveč jim je bolj pomemben ugoden in kakovosten nakup pa tudi videz sandal.

Ker vas sandali praviloma ne stanejo gore denarja, si najverjetneje vsako sezono ali pa na vsaj dve sezoni privoščite nove. Komaj čakate, da vaš priljubljeni proizvajalec na trg postavi novo kolekcijo sandal. Temu lahko sledite kar na spletu, saj ima večina uveljavljenih proizvajalcev ali pa ponudnikov tudi svoje spletne prodajalne. Na tem mestu so vam sandale na voljo po dostopnejši ceni.

Espadrile
Na espadrile prisegajo vse generacije in oba spola

Kakšna vrsta sandal je v trendu

Nekateri med vami se pri izbiri določene vrste obutve najpogosteje zatekate k trendom. Pred nakupom sandal torej preverite, kateri so najbolj modni v določenem hipu. Po drugi strani pa je za nekatere veliko pomembneje, da si kupijo obutev, ki pristoji njihovemu slogu in ne sledijo toliko modnim smernicam oziroma zapovedim.

Nekateri sandali pa so brezčasni. To pomeni, da so modni ne glede na čas nakupa. Morda je najbolje poseči kar po njih, saj boste z njimi prav vedno in povsod videti moderni.

Kombinacija sandal z oblačili

Sandale so najverjetneje ves čas priljubljene tudi zato, ker jih lahko odlično kombinirate z najrazličnejšimi kosi oblačil. To velja tako za predstavnice ženskega spola kot predstavnike moškega spola.

Sandali se odlično podajo k nekoliko krajšemu pa tudi daljšemu krilu, obleki, elegantnim hlačam, kratkim športnim hlačam, kavbojkam in še bi lahko naštevali. Težko je najti kos oblačila, ki se mu sandale ne bi dovolj dobro podale.

Na espadrile prisegajo vse generacije in oba spola

Pri nakupovanju obutve je treba paziti na kar nekaj dejavnikov. Najprej pa je seveda treba vedeti, katero vrsto čevljev želimo kupiti. A ne glede na to, ali kupujete obutev za poletni, zimski, jesenski ali spomladanski čas, boste najboljši nakup opravili v popoldanskem času. Tedaj vaša stopala kažejo dejansko velikost, s katero se bo dobro ujela izbrana obutev.

Espadrile
Espadrile že zelo dolgo časa veljajo za eno od najbolje prodajanih obuval.

Enako velja tudi za espadrile. Če jih boste na primer kupovali zgodaj zjutraj, jih morda popoldne ne boste mogli obuti, ker vam bodo premajhne. Tega pa si najverjetneje ne bi želeli, saj ste espadrile želeli obuti za pomemben dogodek, ki je tik pred vrati.

Zakaj ravno espadrile

In zakaj smo vam izpostavili ravno espadrile, ko pa je toliko drugih vrst čevljev na trgu? Odgovor je sila preprost. Espadrile že zelo dolgo časa veljajo za eno od najbolje prodajanih obuval. Vanje se radi oblečejo tako moški kot ženske, ne nazadnje pa boste v njih pogosto videli obute tudi otroke.

Ker je na trgu izjemno pestra ponudba najraznovrstnejših espadril, je izbira še toliko težja. A ker praviloma veljajo za dokaj ugodno izbiro, si jih na sezono lahko privoščite več. Izberite takšne z nižjim podplatom in ene takšne z nekoliko višjim. Tako boste imeli občutek, da imate v svoji garderobi z obutvijo dvoje vrst čevljev, ki jih lahko različno kombinirate k svojim oblačilom.

Espadrile z zabavnimi motivi

Če ne drugega, obujete espadrile. Vam je to kaj znano? Vsekakor! Pogosto namreč ne veste, katero vrsto obutve bi potegnili iz omare, ko se na primer odpravljate na sprehod, na kavo, v trgovino in še kam drugam. Espadrile so v resnici vedno dobrodošla izbira. V njih se boste kadar koli in kjer koli dobro počutili. Še posebej pa v takšnih, ki so nekoliko posebnega videza.

V  trendu so na primer espadrile, ki imajo na sebi posute najrazličnejše zabavne pa tudi nekoliko resnejše motive. Ponudba vam je na voljo tudi na spletu. Obstaja kar nekaj odličnih spletnih prodajaln kot npr. infashionshop.hr, ki so dobro založene tudi z espadrilami.

Članki iz iste kategorije: