Majice s kratkimi rokavi se nosijo skozi vse leto

Medtem ko se bunde, jakne ali zimskega plašča ne spodobi nositi v toplejšem času, obstajajo nekateri kosi tekstila, ki jih praktično lahko nosimo skozi vse leto. To zagotovo velja tudi za kratke majice. Te so v poletnem času povsem samostojni kos zgornjega oblačila, v hladnejšem času pa jih neredko nosimo pod puloverji.

Lahko celo trdimo, da so kratke majice različnih zasnov eden od najbolj priljubljenih kosov tekstila na sploh. To velja tako za moške kot tudi predstavnice nežnejšega spola.

Majice s kratkimi rokavi krojene za športne namene

Na trgu je na voljo nepregledna množica različnih vrst kratkih majic. Medtem ko so nekatere posebej narejene za športne aktivnosti, so druge namenjene za bolj formalne priložnosti ali pa ustvarjene za enkratne priložnosti. A ne glede na to, kdaj, kje in na kakšen način jih bomo nosili, je še kako pomembno, da so tudi kratke majice izdelane iz najbolj kakovostnih materialov.

Kratke majice poleti nosimo kot samostojno oblačilo, pozimi pa lahko pod puloverjem.

Majice za športne namene so seveda krojene nekoliko drugače. Tudi material, iz katerih so narejene, je prilagojen namenu uporabe. Najpomembneje je, da je material takšen, da lahko naša koža med vadbo dobro diha in da se znoj z nje odvaja na primeren način. Pri takšnih majicah je treba paziti tudi na samo vzdrževanje. Čeprav bi kupili vrhunsko tekaško športno majico s kratkimi rokavi, pa vam ta ne bi dovolj dolgo dobro služila, če jo ne bi prali pri ustreznih stopinjah. Pomembno je tudi, kako jo sušite.

Majice z najrazličnejšimi dodatki

Na voljo so tudi takšne kratke majice, ki so posute s številnimi finimi dodatki. Te so predvsem namenjene ženskam ali pa otrokom. Tekstil tako lahko na primer krasijo razni barviti kamenčki, biserčki ali kaj podobnega. Dodatki se še posebej dobro obnesejo na enobarvnih nevtralnih majicah, saj še toliko bolj pridejo do izraza.

Moški pa so zlasti navdušeni nad polo kratkimi majicami. Tudi takšno oblačilo je dobrodošlo v vseh letnih časih. Dobrodošla izbira pa je tako za športnike kot tudi tiste predstavnike močnejšega spola, ki so nekoliko bolj formalno naravnani. Na polo majici je seveda dobrodošel tudi kakšen napis ali pa všitek, ki majico naredi še toliko bolj atraktivno.

Kratke majice so ene od najbolj priljubljenih kosov oblačil.

Na katerih dogodkih bi lahko prav prišle smešne majice

Smeh je pol zdravja. In včasih ga lahko prikličemo na povsem preprost način. Povemo kakšno šalo ali dve ali pa pokažemo kakšen sila smešen predmet, posnetek ali kaj podobnega. Ljudi pa lahko v smeh spravimo ne nenazadnje tudi z napisom, ki ga nosimo na svoji majici. Tudi sicer so smešne majice izjemno priljubljene. Še več: naredimo si jih lahko kar sami in si tako prilagodimo še vrsto humorja.

Smešne majice so pravzaprav dobrodošle na vseh dogodkih, kjer se pričakuje dobra volja. V prvi vrsti so to rojstnodnevne zabave, dekliščine, fantovščine, športni dogodki, poroke, praznovanje abrahama in podobno.

Majice za smeh kar tako

Zagotovo poznate kakšno osebo, ki ima precej zabaven stil oblačenja. Na njegovi oziroma njeni majici lahko vedno vidimo kaj zanimivega, drugačnega, posebnega. Po možnosti si je takšno majico tovrstna oseba kreirala kar sama ali pa je kupila unikatno različico.

Oblačila s smešnimi motivi, vzorci ali pa napisi so pravzaprav vedno dobrodošla. Nosimo jih lahko kar tako. Tudi na takšen način lahko popolnemu neznancu polepšamo dan.

Izdelava majice po meri s pomočjo spletne aplikacije

Ste na spletu opazili, da obstaja celo takšna aplikacija, kjer si kos oblačila lahko izdelate povsem po svoji meri. Morda ste tovrstno aplikacijo že preizkusili in ste bili nad njeno uporabo več kot zadovoljni.

Spletna aplikacija za izdelovanje tekstila po meri je lahko dobrodošla v številnih situacijah. Zamislite si, da morate na vrat na nos poskrbeti za posebne majice, ki jih boste vi in ostali gostje nosili na fantovščini. Tudi v tem primeru vam je lahko v veliko pomoč omenjena aplikacija. Omogoča vam, da si lahko prav vse izberete sami: velikost majice, obliko, barvni odtenek, napis, motiv in še kaj drugega.

Potisk modnih dodatkov

Izdelava smešne majice v lastni režiji je čudovita izkušnja. Enako velja za vse druge kose tekstila. Lahko pa si sami potiskate oziroma kreirate tudi različne modne dodatke, kot so na primer šali, rute ali kaj podobnega. Unikatnost je namreč vedno zelo dobrodošla. Verjetno se vam bo zdelo prijetno, ko vas bo nekdo pohvalil, da do sedaj še ni nikjer videl tako posebnega kosa oblačila, kot ga nosite vi.

Članki iz iste kategorije: