Termalna voda za krepitev in poživitev vašega telesa in duha

Če ste se že kdaj nekoliko dlje časa namakali v bazenu v toplicah, ste se po tem verjetno počutili precej bolje, in to ne zgolj samo nekaj minut po tem, ko ste stopili iz bazena. Termalna voda je poskrbela za odlično počutje še kar nekaj dni po tem, ko ste se vrnili s toplic.

Le malokdo se pravzaprav zaveda, kako koristna je termalna voda. Nekateri jo poimenujejo tudi zdravilna voda, in to z razlogom. Seveda ni primerna zgolj za kopanje oziroma namakanje, temveč se termalna voda lahko tudi pije.

Dobrodošlica v obliki termalne vode

Nekateri ponudniki storitev v toplicah vam v znamenje dobrodošlice ponudijo pitje termalne vode. Po pitju se boste zagotovo dlje časa počutili bolj sveže in imeli boste bistveno več energije. Pitje zdravilne vode je pogosto vključeno tudi v termalne pakete.

Tura skozi termalni center v Termalnem Centru Thermana Park Laško – Terme Laško

Prav tako pa je voda iz term za pitje na voljo tudi za nakup. Še preden odidete s prečudovitega oddiha, torej kupite nekaj ustekleničene termalne vode in jo uporabljajte še doma. Ne nazadnje takšno vodo lahko komu tudi podarite.

Kaj uči ayurveda?

Če pred prihodom v toplice Thermana Laško morda ne boste vedeli, kaj točno je ayurveda, pa boste zagotovo vedeli, ko se boste iz term vračali nazaj domov. Ta veda vas bo naučila veliko novega o vašem življenju. Če boste upoštevali vse njene smernice ali pa vsaj osnovne, vas zagotovo čaka precej bolj kakovostno življenje.

Ayurveda
Ayurveda verjame, da je življenje kombinacija čustev, inteligence, telesa in duše

Članki iz iste kategorije: