Volino nas vsakodnevno preseneča s svojo bogato ponudbo svetil

Spletne trgovine so večino od nas že popolnoma zasvojile. To se v praksi najbolje pokaže tako, da v njih raziskujemo prav vsak dan in na vsake toliko časa tudi kaj kupimo. V njih pa ne raziskujemo in kupujemo samo zaradi zelo bogate ter posebne ponudbe, ampak tudi zato, ker so cene izjemno ugodne, izdelki ter storitve pa se ponašajo z vrhunsko kakovostjo.

Volino je ena od najbolj obiskanih spletnih trgovin. Na svojih prodajnih policah nam ponuja izdelke, ki jih še kako nujno potrebujemo v svojih domovih. Trgovina poskrbi, da na prodajne police prav vsak dan postavi kaj novega, zato jo vedno obiščemo z zanimanjem. Ponaša se z bogato in zelo zanimivo izbiro vseh vrst svetil, med katerimi osrednjo vlogo zavzemajo tudi stenska svetila.

Stenska svetila tudi za ustvarjanje svetlobnih poudarkov

Med številnimi svetili, ki se razvrščajo na posebne kategorije, lahko srečamo tudi stenska svetila, ki jih pogosto nameščamo tudi na primerna mesta v svojem domu. Ta vrsta svetil se namenja tudi ustvarjanju svetlobnih poudarkov, poleg tega pa imajo stenska svetila še številne druge funkcije. Uporabna so lahko tudi kot lučke za branje ter pisanje, lahko pa se uporabljajo kot glavna osvetlitev prostora.

Stenska svetila

Stenska svetila se ponašajo tudi s prav posebno prednostjo, ki jih loči tudi od stropnih. Njihova svetloba ne pada od zgoraj in posledično se zato tudi veliko manj blešči. Priljubljena so predvsem v kopalnicah, nameščamo pa jih v višini našega obraza. Zaradi posebne svetlobe na našem obrazu ne ustvarjajo senc. V ogledalu zato vidimo veliko bolj realno sliko svojega obraza, kot pa bi jo videli sicer.

Stenska svetila za notranje in zunanje prostore

Ta vrsta svetil pa je znana tudi po tem, da jih uporabljamo tako za notranje kot tudi zunanje prostore. Večina od njih je lahko opremljena tudi s senzorjem premikanja. To pa nam še posebej v nočnih urah zagotavlja še dodatno varnost, ki je v današnjih časih zelo pomembna.

Stenska svetila

Stenska svetila zelo pogosto nadomeščajo tudi namizna. Tako jih lahko namestimo nad delovno površino. Tovrstna svetila se bodo z lahkoto obnašala kot namizna, sploh pa, če izberemo takšna, ki imajo premično glavo in tudi spremenljiv naklon.

Za stenska svetila je značilno tudi to, da lahko omogočajo različne načine osvetljave. Lahko svetijo navzgor in taka v veliki meri povzročajo prav poseben pridih v našem domu. Poznamo pa tudi taka stenska svetila, ki svetijo navzdol. Ta pa so namenjena popolnoma običajni razsvetljavi prostora.

Bralne in dekorativne stenske lučke

Posebna vrsta stenskih svetil so tudi bralne in dekorativne lučke. Bralna stenska svetila so namenjena uporabi nad delovno površino. Dekorativna pa so namenjena osvetljavi slik in umetnin. Omenili pa smo tudi kopalniška stenska svetila, ki nam zagotavljajo enakomerno osvetlitev obraza, brez kakršnega koli odbleska.

Nameščanje stenskih svetil

Za namestitev stenskih svetil je značilno, da je odvisna predvsem od njihove funkcije oziroma namena. Bralne vrste takih svetil morajo biti nameščena nad delovno mizo, kopalniška vrsta v višini našega obraza in tudi v bližini ogledal. Tista stenska svetila, ki so namenjena osvetljevanju umetniških del, pa morajo biti nameščena v bližini predmeta, ki ga osvetljujejo. Ta najpogosteje nameščamo na hodnike in tudi na stopnišča. Zanja velja, da je najbolje, če so nameščena v bližini višini oči, vendar tako, da njihova žarnica ne pride v direktno vidno polje očesa.

Stenska svetila

Volino nas vabi v svoje prostore tudi v času akcijske ponudbe

Prav vsa stenska svetila, o katerih smo vam pisali, pa se nahajajo tudi v spletni trgovini Volino. Vemo, da na tem mestu najdemo še številne druge vrste svetil. Če nas zanima njihov nakup, potem je morda najbolje, da se nakupa lotimo tudi v času posebnih akcijskih ponudb, ki pa jih na tem mestu seveda ni malo.

Spletna trgovina Volino nas še posebej vabi, da jo obiščemo večkrat. Prav vse vrste svetila lahko kupujemo po ugodnih cenah. Še posebej se nam splača kupovati takrat, kadar za svoj dom potrebujemo več kosov posameznih svetil. Končna cena nakupa zagotovo nižja kot marsikod drugod, čeprav boste izbrali več izdelkov. Pri tem boste privarčevali denar in ga lahko uporabili za nakup še drugih izdelkov, ki jih prav tako potrebujete za svoj dom.

Članki iz iste kategorije: