UV svetilka in drugi pripomočki za izdelovanje nohtov

Dandanes urejeni nohti štejejo bolj kot kdaj koli poprej. Le redko lahko vidite osebo, ki ne bi imela urejenih nohtov. Ženske pa si nohte urejajo še toliko bolj temeljito. Za piko na i poskrbijo tudi z lakiranjem in drugimi podobnimi postopki.

Za lakiranje lahko potrebujete zgolj kakovosten lak. Vsak noht dvakrat premažete, počakate, da se posuši in zadeva je urejana. Urejanja nohtov pa se lahko lotite še na kakšen resnejši način. V tem primeru bo nujna tudi izbira UV svetilke za nohte.

Kje kupiti izdelke za urejanje nohtov?

Vse več ljudi si želi imeti povsem urejene nohte. Nekatere ženske pa si nohte tudi seveda redno lakirajo. V tem primeru je treba imeti za urejanje nohtov še toliko več pripomočkov. Te lahko kupujete v specializiranih prodajalnah, kjer so vam  na voljo tudi kakovostne UV svetilke za nohte.

uporaba UV svetilke za nohte
Metodo nanašanja gelnega laka z uporabo UV svetilke za nohte lahko enostavno naredite doma za dolgo obstojno manikuro.

Seveda niso vse UV svetilke za nohte enake. Nekatere so opremljene še z več funkcijami kot običajno, zato so tudi cenovno nekoliko dražje in seveda toliko bolj kakovostne. Izbira je odvisna od potreb posameznice. Če se z lakiranjem nohtov na primer ukvarjate profesionalno, potem vas bodo najverjetneje zanimale profesionalne oziroma vrhunsko zasnovane svetilke za nohte z UV.

Postopek lakiranja nohtov s pomočjo svetilke

Nohte si seveda lahko mažete na najrazličnejše načine. Najhitreje jih lahko nalakirate s preprostim klasičnim lakom za nohte, ki vam je dandanes na voljo skorajda na vsakem koraku.

Poglejte si video vodič, kako lahko doma naredite manikuro s pomočjo UV svetilke za nohte

A če želite, da se lak na nohtih dobro obdrži, boste seveda posegali po lakih za nohte, ki jih lahko kupite v specializiranih prodajalnah.

Članek lahko berete naprej na naslednji povezavi: https://www.otroskasoba.si/uv-svetilka-in-drugi-pripomocki-za-izdelovanje-nohtov/

Članki iz iste kategorije: