Delovna ali dekorativna namizna svetila

Nameščanje LED svetil na stopnišču 

LED svetloba se sicer dobro poda v marsikateri prostor, a v tem hipu se bomo osredotočili na stopnišče. LED svetila v tem delu vašega doma lahko nameščate na najrazličnejše načine. 

Stopnišče lahko osvetlite s stene. Večina stopnic je namreč pritrjenih na steno in na takšen način je stopnišče tudi najlaže osvetliti. Točkasta LED svetila so med uporabniki izjemno priljubljena. So dokaj subtilna in nekateri modeli skorajda povsem nevidni. 

LED svetlobo lahko namestite tudi na ograji stopnišča. Na ta način boste dosegli, da so svetila čim bolj nevidna, stopnice pa čim bolj svetlo. Ograja je odlična izbira za imenitno razporeditev svetlobe na obeh straneh stopnic. 

LED svetilke lahko nameščate tudi pod stopnišče, če imate lebdeče stopnice ali stopnice z robom. Pod njih lahko prav tako na eleganten način pritrdite LED trakove. Sicer je takšna montaža nekoliko bolj komplicirana, vendar vam ne bo žal. Sploh pa ne, ko boste videli rezultat. 

Barvni snopi LED svetlobe 

Vse več ljudi se v svojih domovih odloči, da suhoparni beli svetlobi doda nekaj življenja. To lahko dosežete tudi z uporabo LED svetil. Ustvarite privlačne barvne snope, ki so lahko pravi magnet za oči. Prav tako so odličen način, da v prostoru pričarate posebno vzdušje. 

Barvna LED svetila se odlično kombinirajo tudi z betonskim ali pa marmornim stopniščem. Sicer pa je vse odvisno od vašega okusa pa tudi od tega, kako imate opremljen svoj dom. 

Če so vas ideje o nameščanju LED svetil navdušile, si poiščite dobro prodajalno s svetili. Pokukajte na primer v spletno trgovino s svetili volino-svetila.si, kjer vas čaka zelo pestra izbira LED pa tudi drugih vrst svetil. 

Članki iz iste kategorije: