Izbira najsodobnejšega gostovanja na spletu

Dobro je vedeti, da najsodobnejše spletno gostovanje temelji na SSD diskovnih poljih. Če se boste odločili za to obliko gostovanja, bo vaša spletna stran ali pa spletna prodajalna delovala tudi do petkrat hitreje kot sicer. Vsekakor je to tudi zelo velik plus za samo uporabniško izkušnjo. In ker se bo vaša spletna stran zaradi dobre izbire spletnega gostovanja hitreje nalagala, bo tudi veliko višje uvrščena v iskalnik Google. 

Vedeti morate tudi to, da je spletno gostovanje pri nas dražje od gostovanja v tujini. A ne ostanite samo pri tem dejstvu. Pomembno je vedeti, zakaj je temu tako. Če boste odločili za strežnike našega ponudnika, se bo vaša spletna stran veliko hitreje nalagala. Prav tako bo narejena še lokalna optimizacija, obenem pa vam bo podpora na voljo tudi v našem jeziku. Vse to so največje prednosti našega spletnega gostovanja pred tujim. 

Vedeti morate tudi to, da je spletno gostovanje pri nas dražje od gostovanja v tujini.

Upravljanje spletnega gostovanja preko nadzorne plošče 

Vse domene in spletno gostovanje se lahko upravlja preko nadzorne plošče. Ravno zato je izjemno pomembno, da je plošča za nadzorovanje enostavna za uporabo. Med najbolj razširjene plošče se uvršča nadzorna plošča cPanel. Pri nas jo lahko dobite tudi v slovenskem jeziku. 

Ključnega pomena pri izbiri ponudnika za gostovanje na spletu je tudi to, da vam ves čas omogoča strokovno in hitro podporo. Ta je praviloma na voljo preko telefona ali pa spletne pošte. Nekateri med ponudniki vam ponujajo tudi pomoč s pomočjo baze znanja ali rubrike z najpogostejšimi vprašanji. 

Članki iz iste kategorije: