Kako izbrati najprimernejše darilo za fanta?

Ko svoj rojstni dan praznujejo fantje, izbrati darilo zanje ni kar tako. V primerjavi z dekleti so namreč fantje morda še toliko bolj zahtevni. Medtem ko se dekleta razveselijo še tako preprostega kozmetičnega izdelka, je fantom v prvi vrsti pomembno, da je izdelek čim bolj praktičen pa tudi uporaben.

Ko je torej na vrsti darilo za fanta, je treba v prvi vrsti razmisliti o tem, kaj pravzaprav potrebuje v svojem prostem času oziroma kar v vsakodnevnem življenju. Če fant nosi brado, potem mu dekle lahko kupi kar set izdelkov za urejanje brade.

Kompleti za nego brade

Verjetno ste opazili, da brada ni več samo domena starejših moških, temveč jo precej radi nosijo tudi mlajši moški oziroma fantje. Če poznate katerega od njih in v kratkem praznuje, je lahko komplet za nego brade odlično darilo zanj.

komplet za nego brade je dobro fantovsko darilo.
Brada ni več samo domena starejših moških, temveč jo precej radi nosijo tudi mlajši moški oziroma fantje. Zato je darilni set v obliki kompleta za nego brade dobro fantovsko darilo.

Darilo za fanta v obliki kompleta za nego brade je pogosto sestavljeno iz kakovostne toaletne torbice in seta za nego brade. Torbica je še toliko bolj dragoceno fantovsko darilo, če je narejena iz čisto pravega usnja. Takšen material je namreč izjemno kompakten. Takšen pripomoček kasneje fant lahko uporabi tudi za shranjevanje drugih izdelkov, medtem ko gre na daljše ali krajše potovanje.

Sicer pa set za urejanje brade navadno vključuje dva glavnička, ščetko in ostre škarjice. Darilu seveda lahko priložite še kakšen drug izdelek, ki ni nujno vezan na brado. To je lahko kakšna čokolada ali kaj podobnega.

Namizna svetilka s podstavkom v obliki zlate pištole

Če vaš dragi večino časa preživi za računalnikom, ker mu tako narekuje njegovo delo, mu lahko za rojstni dan podarite darilo v obliki kakovostne namizne svetilke. Da pa takšno darilo za fanta ne bo povsem običajno oziroma preveč povprečno, pobrskajte za kakšnimi posebnimi vrstami namiznih svetilk, ki niso povsem običajne.

Na voljo je na primer namizna svetilka s podstavkom v obliki zlate pištole. Ker je res nekaj posebnega in izvirnega, bo fant takšnega daru še toliko bolj vesel.

Aparat za sladkorno peno

Nekateri starejši fantje pa ves čas prisegajo na sladkarije in vse, kar je povezano s sladkim. Čeprav je takšno darilo v obliki sladkarije precej bolj pogosta domena za punce, pa lahko svojemu partnerju vseeno podarite kaj zelo sladkega. Ni nujno, da je to že pripravljena sladica oziroma sladkarija. Zanjo se bo namreč moral še nekoliko potruditi. Lahko mu kupite na primer darilo v obliki aparata za sladkorno peno.

Izvirno fantovsko darilo za sladkosnedneža
Izvirno fantovsko darilo za sladkosnedneža je lahko tudi aparat za sladkorno peno.

Aparat za sladkorno peno je vrsta darila, ki marsikoga popelje nazaj v lepa otroška leta, ko se je na sejmu skupaj s sovrstniki sprehajal med stojnicami, v rokah pa držal slastno sladkorno peno.

Kakšno pa naj bo darilo za punco?

Dekletom za rojstni dan lahko poklonite cvetje in nekaj sladkega. Čeprav je to le preprosto darilo, a bodo vedela, da je dano iz srca. Obenem pa je še simbolično. Pazite le pri izbiri cvetja. Darilo za punco v obliki cvetja, ki ga ravno ne obožuje ali pa ni primerno za obdarovanje, se namreč ne bo izkazalo za dovolj uspešno.

Po drugi strani pa je obdarovanje deklet s cvetjem in sladkarijami nekoliko povozil čas, saj tudi deklet vse raje prisegajo na darila, ki so uporabna in jih pri sebi lahko zadržijo dlje časa. Cvetje kaj hitro ovene, sladkarija se praviloma poje že isti dan. Za spomin torej ne ostane kaj dosti. Razmisliti je treba torej o kakšni drugi vrsti obdarovanja.

Nakit in kozmetika za punce

Če bi naključno izbrane dame povprašali o tem, kaj si želijo za rojstni dan, bi na seznamu želja zagotovo našli tudi nakit in kozmetiko. In to precej na vrhu seznama. Torej je lahko darilo za punco tudi v obliki kakšnega nakita ali pa kozmetike.

10 NAJBOLJŠIH idej za darilo za punco

Medtem ko nekatera dekleta prisegajo predvsem samo na eno vrsto nakita, imajo druga rada prav vse vrste. Če imate ob sebi damo, ki rada nosi vse vrste nakita, ji lahko podarite komplet nakita, v katerem se skrivajo na primer uhani, zapestnica in verižice. Če pa vaša dama prisega le na zapestnice, poskrbite, da ji boste za praznik podarili čim bolj unikatno zapestnico. Tako bo vedela, da ste si pri izbiri darila zanjo vzeli čas in to ji bo veliko pomenilo.

Vnaprej pripravljena darila za vse fante in punce

vnaprej pripravljena darila za fante in punce
Če nimate ideje kakšno darilo bi izbrali, vas lahko odreši trgovina, kjer so že vnaprej pripravljena darila za fante in punce.

Nemalo vas je, ki pred rojstnim dnevom svojega dragega ali svoje drage nimate blage veze, kaj mu oziroma ji podariti. V tem primeru se vam splača poiskati prodajalno z darili, kjer so vsa darila za fante in punce ter še za koga pripravljena že vnaprej.

Članki iz iste kategorije: