Promocijske majice

Največja zaloga majic v Sloveniji: moške majice, ženske majice in unisex promocijske majice, s kratkimi rokavi, s tiskom ali vezenjem, mnogih barv in velikosti.


Vse promocijske majice so priznanih blagovnih znamk: Roly, Gildan, Sol’s, Kariban in Anvil. Vse so izdelane v skladu z OEKO-TEX® Standard 100 in kot takšne popolno promocijsko darilo.

Ker je izbira promocijskih tekstila na tržišču zelo velika, vam priporočamo, da preberete blog Kakšna je dobra promocijska majica? V njem smo vam podrobno razložili dileme glede gramature in kvalitete materiala, izdelave, o velikostih in še veliko majhnih skrivnosti, ki pa vam bodo zagotovo pomagale pri pravilni odločitvi. Nenazadnje je potiskana majica že dolgo popolno promocijsko ali poslovno darilo.

Poudariti pa je potrebno še eno stvar. Majice so univerzalno oblačilo že več kot stoletje. Če pa je le ta potiskana še izvirnim designom, pa postane tudi modno oblačilo, ki ga bo obdarovanec z veseljem nosil in s tem širil vašo prepoznavnost ter reklamno sporočilo.

Želite izvedeti kakšna darila za rojstni dan si želijo moški? Potem si preberite naš članek na to temo.

Članki iz iste kategorije: