Vsak dan drugačen makeup

Paleta Makeup Revolution je na voljo v več različicah. Izbirate lahko med različnim številom odtenkov na eni paleti, ki so seveda na voljo tudi v raznolikih barvnih odtenkih. Pri tem je pomembno upoštevati svoj barvni tip, saj je od tega odvisno, kakšni odtenki vam sploh pristajajo. Če namreč želite resnično zablesteti in poskrbeti za to, da ličenje poudari najlepše na vašem obrazu, se vam splača upoštevati določena preizkušena pravila. Osnova je vsekakor ta, da ugotovite, kateri barvni tip ste in kateri odtenki bi vam bili najbolj pisani na kožo.

Paleta Makeup Revolution

Zakaj je pomembno, kateri barvni tip ste?

Če ugotovite, kateri barvni tip ste, boste lahko tudi paleto z ličili veliko lažje in hitreje izbrali, saj boste točno vedeli, katere barvne kombinacije vam najbolj ustrezajo. Ker je na vsaki paleti veliko različnih odtenkov, boste lahko preizkusili vse oziroma na tak način našli točno tisti odtenek, ki najlepše ustreza vašemu obrazu.

Tako boste dosegli novo stopnjo na področju ličenja in imeli vsak dan na obrazu res lep makeup, ki bo polepšal vaš obraz in poudaril tisto, kar je treba poudariti.

Preberite si nadaljevanje članka na temo o “Paleta Makeup Revolution“.

Članki iz iste kategorije: