Lasni podaljški za slavnostno frizuro

Se tudi vi navdušujete nad umetelnimi kreacijami iz las in neverjetnimi frizurami, pri katerih vse stoji na svojem mestu in ki lepo poudarijo obraz svetovnih zvezdnic ter ga še polepšajo? Takšno frizuro imate lahko tudi vi! Če ne verjamete, potem zagotovo še niste preizkusili lasnih podaljškov, ki omogočajo skoraj neomejene možnosti za različne frizure. V primeru, da vas čaka posebna priložnost, na kateri bi radi še posebej zablesteli in navdušili s svojim izgledom, so lasni deluxe podaljški prava možnost za vas in za vaše lase!

podaljški za lase

Za vse, ki se pripravljate na maturantski ples, podelitev diplom ali poroko, pa tudi za obisk kakšnega slavnostnega ali pomembnega dogodka oziroma prireditve, so keratinski podaljški iz pravih las odlična rešitev, sploh če nimate dovolj svojih las, da bi lahko iz njih spletli umetelno pričesko. To delo lahko zaupate izkušenemu frizerskemu mojstru, ki vam bo znal tudi pravilno namestiti vaše lasne podaljške in iz njih ustvariti nekaj neponovljivega. Lahko pa vam podaljške na vaše lase namesti tudi prijateljica ali kdo drug, sploh če je to že počel, saj je postopek zelo enostaven, zahteva le nekaj časa in potrpežljivosti.

V primeru, da se odločate za slavnostno frizuro, ki bo vsebovala tudi lasne podaljške, morate dobro premisliti, kako dolge podaljške potrebujete ter tudi to, koliko jih mora biti. Če jih naročate preko svetovnega spleta, kar je najboljša, najhitrejša in najcenejša možnost, preverite, koliko podaljškov je v enem paketku in po potrebi raje naročite še kakšen paketek več za zlato rezervo oziroma da vam jih slučajno ne bi zmanjkalo. Podaljške je treba tudi naročiti pravočasno: ne zato, ker dostava ne bi bila hitra, temveč zato, ker se vam lahko zgodi, da bi se ušteli pri barvnem odtenku. Za to, da bo ta res pravi, lahko ponudniku lasnih podaljškov pošljete tudi svojo fotografijo ali vzorec svojih las, saj se tako ne bo moglo zgoditi, da bi na dom dobili lasne podaljške, ki vam ne bi ustrezali.

Članki iz iste kategorije: