Moderno in lepo kopalniško pohištvo

Omislite si nekaj novega!
Čeprav se zavedam, da je kopalnica zelo pomemben del prostora v našem stanovanju in morda celo še bolj v hiši, kjer imamo pogosto več prostora, pa je žal ravno prostor tisti faktor, ki odločilno vpliva na to, kakšno kopalniško pohištvo si sploh lahko privoščimo.pohištvo za kopalnice
Možnosti je danes že zelo veliko in če nam nobena ne ustreza, si lahko omislimo tudi svojega mizarja, ki nam bo kopalniško pohištvo napravil po meri. To je odlična rešitev še posebej tam, kjer lahko opremite celotno steno ali pa imate okoli umivalnika možnost, da se poigrate najmanj z odlagalnimi površinami.

Imejte na dosegu, bodite praktični

kopalniško pohištvo

Ker je kopalnica prav poseben prostor, kjer veljajo druge zakonitosti in red, se lahko tu poigrate z barvami in oblikami po mili volji. Bordo rdeče visoke omare, s svetlečimi velikimi srebrnimi ročaji na omarah, ki so praktični tudi takrat, ko imate mokre roke ali pa so namazane s kremo ali mlekom za telo ter morda živahne srebrne obrobe omar in polic, bodo tudi goste pustil z odprtimi ustmi. Omislite si še kvalitetno osvetlitev ter omarico za zobne paste z velikim ogledalom, ki bo v sebi skrivala poličke za kar najbolj praktično in hitro dostopanje do vsega, kar dnevno potrebujete in ne želite, da je na dosegu roke vsakega obiskovalca. V omari lahko skrijete tudi stikalo za manjšo lučko, morda nanjo pritrdite dodatno mini ogledalo s povečevalnim steklom, ki bo prav prišlo pri britju, puljenju obrvi in še kdaj, prav tako pa lahko tu namestite in hkrati pred vlago zaščitite tudi dodatno vtičnico ali celo dve, kamor boste po potrebi vključili sušilnik za lase, sesalnik za prah, električno zobno ščetko ali brivski aparat ter v prihodnost verjetno še veliko drugih električnih naprav.

Naročite si tako, da si prej ogledate

Kopalniško pohištvo lahko naročite preko spleta ali pa obiščete enega od mnogih salonov pohištva in si ogledate možnosti pri njih. Žal se vse prepogosto odločamo za hitre in cenene rešitve, ki jih najdemo kar spotoma v velikih nakupovalnih centrih ali diskontih. Tam na največkrat prežijo nizko cenovne rešitve, ki se na dolgi rok ne izkažejo niti iz oblikovanega vidika, še manj pa po kvaliteti. Če se že odločamo za ad-hoc rešitve, je vseeno pametno pred tem napraviti vsaj dobre izmere in si zagotoviti ustrezno kvaliteto izdelka, da se ne boste z dostavo in montažo ukvarjali iz meseca v mesec.
Kopalniško pohištvo lahko v vsakem primeru polepša videz vaše kopalnice, ne moremo pa reči, da ima veliko več, kot praktično vrednost oziroma če že, naj bo slednja v veliki prednosti pred ostalimi vidiki. Še to – ko naročate oziroma kupujete kopalniško pohištvo, imejte poleg razmerja cena proti kvaliteti, v mislih tudi praktičnost, kot je smer odpiranja vrat, višina polic, kvaliteta osvetlitve, možnosti čiščenja, denimo zaradi nabiranja vodnega kamna in vpliv vlage nanj.

https://www.youtube.com/watch?v=lYEJcLfskc4

Članki iz iste kategorije: