Poskrbite za udobno spanje

Naspani smo bolj kos novim izzivom, zato je pomembno, da poskrbimo za to. Brez dobre postelje pa to ni možno, zato je zelo pomembno, kakšno izberemo. Vsi vemo, kako neprijetno je na kakšnem potovanju, ko se znajdemo daleč stran od domače postelje. Na tistem pretrdem ali premehkem hotelskem ležišču si nikakor ne moremo spočiti, sploh če je to še prekratko ali preozko. Izbira postelje je zato zelo pomemben korak pri opremljanju vsakega doma.

Otroške, zakonske in vse druge postelje

Udobno spanje je pomembno v vseh obdobjih življenja. Otroške postelje so prilagojene njihovi velikosti in potrebam, lahko imajo tudi ograjico, da otroci ponoči ne padajo na tla. Kasneje v življenju zamenjamo različne postelje, a si pri izbiri nove vsakič želimo, da bi bila ta še bolj udobna kot prejšnja. V sanjskem svetu bi si najbrž vsi želeli, da bi bila še vsakič večja, a v realnosti to pogosto ni možno. Pri izbiri postelje smo pač omejeni s prostorom. Če pohištvo izbiramo s premislekom, pa se prav vsak, še tako majhen prostor da praktično izkoristiti.

Rešitve za majhna stanovanja

V majhnih stanovanjih je prostora vedno premalo. Dnevna soba se tako pogosto ponoči spremeni v spalnico, namesto postelje pa se uporabi raztegljiv kavč. Namesto takšne rešitve se lahko odločimo tudi za kakšno drugo možnost, ki je bolj udobna in praktična. Enako velja za opremo majhnih otroških sob, spalnic in ostalih prostorov – prav povsod se da poskrbeti za dovolj shranjevalnega prostora in za udobno spanje hkrati. V ta namen vam akron.si nudi različne rešitve, kot so:

– Pogradi in druge dvignjene postelje so super rešitev za otroško sobo ali dnevno sobo (pod pogradom je lahko še ena postelja, pisalna miza, omara ali kaj drugega).
– Postelje po meri so individualna rešitev za vse, ki jim za postavitev udobne postelje manjka prostora. Če vam za postavitev postelje klasičnih dimenzij manjka le nekaj centimetrov, jo lahko za vas izdelamo po meri!
– Dvižne postelje omogočajo dodaten shranjevalni prostor. Pod njih lahko shranite ogromno različnih stvari. Zelo praktična rešitev, s katero pridobite veliko shranjevalnega prostora!
– Skrite postelje omogočajo, da zvečer lahko iz omare potegnete skrito ležišče in tako poskrbite za udoben in miren spanec.

Članki iz iste kategorije: