Lepe in funkcionalne vrtne garniture

Če imate v bližini svojega doma večji ali manjši vrt, je na njem zagotovo dovolj primernega prostora tudi za vrtno pohištvo, ki vam odlično služi pri počitku, druženju, razvajanju ter še pri čem.

Sodobne vrtne garniture, med katerimi lahko izbiramo na trgu, so med seboj zelo raznolike, zato je pred izbiro oziroma nakupom dobro natančno vedeti, kakšen tip garniture za vrt bi nam najbolj koristil.

V nadaljevanju vam bomo predstavili nekaj zelo pomembnih dejstev, ki jih morate upoštevati pri izbiri vrtne garniture, priporočali vam bomo nakup dveh izjemno lepih, ki si jih lahko ogledate na spletni strani, na katero vas bomo povabili nekoliko kasneje.

Vrtne garniture

Kaj morate upoštevati pri izbiri pohištva za vrt?

V prvi vrsti je zelo pomembno, da vam je povsem jasno, koliko prostora na vrtu ali na podobni zunanji lokaciji nameravate odmeriti za počitek, uživanje in druženje. Če imate zunaj svojega doma dovolj prostora in z njim torej niste omejeni, potem pri tem ne boste imeli težav. Če je prostor namenjen razvajanju manjše velikosti, dobro presodite, koliko največ lahko meri garnitura oziroma kateri koli kos vrtnega pohištva.

Pri ogledu vrtnih garnitur boste kaj hitro ugotovili, da imate na eni strani na razpolago povsem klasične garniture, na katere še vedno prisega veliko uporabnikov, po drugi strani pa si lahko kupite sedežno garnituro, ki je nekoliko posebna že na prvi pogled in jo do sedaj niste videli še nikjer drugje.

Vrtne garniture

Zelo pomemben dejavnik, ki vam nikakor ne sme uiti, je tudi izbira vrste materiala. Poskrbite, da bo vaša vrtna garnitura narejena iz materialov, ki so odporni tudi na zahtevnejše vremenske razmere, kot je na primer zelo močno sonce ali dež. Najpogosteje so vrtne garniture narejene iz kombinacije več vrst materialov, med katerimi je vse bolj priljubljeno tudi steklo.

Pred nakupom ne pozabite pomisliti niti na to, ali imate doma v svojih notranjih prostorih dovolj prostora, da boste vrtno garnituro v zimskem času pospravili in jo tako zaščitili pred negativnimi zunanjimi dejavniki, ki bi ji lahko skrajšali njeno življenjsko dobo.

Poskrbite tudi za to, da si boste kupili tako vrtno garnituro, ki bo enostavna za vzdrževanje in čiščenje.

Ogled sodobnih vrtnih garnitur

Če nameravate v kratkem kupiti vrtno garnituro, je najbolje, da si jih nekaj ogledate na spletu. Vabimo vas na spletno stran dom24.hr, kjer si boste lahko ogledovali kakovostne in sodobno oblikovane vrtne garniture. V nadaljevanju vam predstavljamo dve možnosti, ki jih lahko naročite na tej spletni strani.

Vrtna garnitura Helena

Vrtna garnitura Helena je na prvi pogled zelo modernega videza in je narejena iz zelo kakovostnega aluminijastega ogrodja. Prepletena je s posebnim materialom, ki se imenuje ratan. Zanj je značilno, da je zelo odporen na težje vremenske pogoje. Garnituro lahko kupite v sivi barvi. Poleg vrtne garniture boste ob nakupu dobili še lepe in udobne blazine. Garnitura je sestavljena iz dvoseda, dva enoseda in klubske mizice.

Garnitura Bass

Garnitura Bass je zelo praktična garnitura, zato je ena od najbolje prodajanih garnitur za na vrt. V celoti je narejena iz bukovega lesa. Garnitura je sestavljena iz 4-ih stolov in mize. Pri ogledovanju te vrtne garniture boste videli, da je mikavna tudi njena cena.

Še ostala ponudba pohištva

Vrtne garniture

Na spletni strani dom24.hr boste lahko videli, da vrtne garniture niso edina izbira za vaš dom. Na razpolago imate tudi številne kose pohištva za notranje prostore. Preglejte vse in zagotovo boste med bogato in široko ponudbo našli kaj za svoj dom.

Vrtne mize različnih oblik

In če se vrnemo nazaj k vrtnemu pohištvu. Eden od najpomembnejših kosov je zagotovo miza. Na razpolago imate vrtne mize v najrazličnejših variantah. Na eni strani si lahko izberete preproste vrtne klubske mizice, na katere boste položili le najnujneje, po drugi strani pa lahko izberete velike mize za vrt, okoli katere lahko posedete več ljudi, nanjo pa položite številne priročne izdelke.

Ne glede na to, kaj boste izbrali na dom24.hr, vam zagotavljamo, da bo kakovostno in da bo imel kupljen izdelek zelo dolgo življenjsko dobo. Morda je čas, da svoj dom nekoliko prenovite ali pa vanj postavite kaj novega, še bolj sodobnega. Tudi okolica doma čaka na to, da boste primerno poskrbeli zanjo. Če boste tja postavili že samo kos pohištva, bo takoj vse videti drugače, vi pa se boste bolje počutili. S svojimi prijatelji boste kavo lahko pili kar zunaj na vrtu.

Članki iz iste kategorije: