Primerna oskrba naših rastlin

Rastline so živa bitja, tako kot ljudje ter živali, zato je tudi za njih potrebno primerno poskrbeti. Pri tem imamo v mislih predvsem tiste vrste rastlin, ki jih vzgajamo sami. Najpogosteje jih zasajamo v zunanjosti svojega doma, nekatere med njimi vzgajamo tudi v svoji notranjosti. Ne glede na to, kje se nahajajo pa je zanje potrebno primerno poskrbeti. Pri oskrbi rastlin mislimo tudi na hranila, gnojila ter podobno.

Izdelki priznanih ponudnikov

Na srečo nam pri vzgoji rastlin v največji meri pomagajo tudi ponudniki oziroma proizvajalci, ki se ukvarjajo z izdelavo številnih produktov, ki so za naše rastline še kako pomembni. Svoje izdelke postavljajo na številne prodajne police, ki se nahajajo tudi na spletu.

Eden od največjih in najboljših spletnih ponudnikov izdelkov, ki so namenjeni prav vsem rastlinam, tudi tistim najbolj zahtevnim, pa se imenuje Urban Farmer.

Biobizz svetovno znana blagovna znamka

Omenili smo, da se na spletnih prodajnih policah trgovca Urban Farmer nahajajo izdelki priznanih proizvajalcev oziroma blagovnih znamk. Med njimi ima prav posebno mesto tudi blagovna znamka, ki se imenuje Biobizz.

Biobizz je označena kot znamka svetovno znanih organskih gnojil, substratov in dodatkov, ki so nujni za bujno ter zdravo rast, obenem še za velik pridelek prav vseh vrst rastlin.

Biobizz Bio Grow tekoče gnojilo

Med številnimi izdelki, ki nam jih ponuja Biobizz, je zelo priljubljen tudi izdelek, ki se imenuje Biobizz Bio Grow tekoče gnojilo. Gre za povsem naravno in organsko tekoče gnojilo, ki je namenjeno fazi vegetacije. Zanj je značilno, da ima povečano vsebnost dušika in kalija, obenem pa zmanjšano vsebnost fosforja. Če želimo doseči najboljšo možno mešanico za fazo cvetenja, to lahko naredimo z mešanjem Bio Grow in Bio Bloom. Za slednjega velja, da je ravno tako izdelek Biobizza.

Ker ima izdelek Bio Grow povečano vsebnost dušika, ta v veliki meri pripomore k temu, da je rast velikih, zelenih in zdravih listov rastlin še hitrejša in še bolj učinkovita. Prav tako izdelek pripomore tudi k temu, da so stebla veliko debelejša. Na ta način bodo veliko lažje podpirala razvoj velikih in težkih cvetov. Poveča se tudi prenos hranil.

Biobizz Bio Grow je v osnovi proizveden iz ekstrakta 100 % organsko pridelane sladkorne pese, ki prihaja z Nizozemske. V različnih odmerkih ga lahko uporabljamo skozi celotno fazo vegetacije in cvetenja naših rastlin. Če ga uporabljamo povsem pravilno, ne potrebuje dodatnega izpiranja in to zaradi svoje posebne organske sestave. Rastlinam ga pričnemo dodajati, ko so te velike od 10 do 15 centimetrov.

Vrhunski spodbujevalec za rast rastlin

Med številnimi Biobizz izdelki na spletnih prodajnih policah trgovine Urban Farmer lahko naletimo na še en zelo priljubljen izdelek, ki pa je namenjen za spodbujanje rasti korenin. Izdelek se imenuje Biobizz Root Juice. Trgovec oziroma ponudnik ga označuje za vrhunskega spodbujevalca, ki je namenjen rasti korenin naših rastlin. Izdelan je iz posebnih rastlinskih izvlečkov. Namenjen je organski pridelavi. Zanj je značilno, da vsebuje huminsko kislino in ekstrakt, ki je narejen iz morskih alg.

Izdelek lahko kupimo v plastenki, kjer je 250 mililitrov njegove vsebine. Njegova cena je ugodna, stane namreč nekaj manj kot 15 evrov.

Sicer pa na splošno za prav vse izdelke znamke Biobizz velja, da so cene v primerjavi s tem, kar lahko dosežejo, izjemno ugodne.

Spletno mesto za vzgojitelje rastlin

Urban Farmer je poznan predvsem pri tisti množici ljudi, ki večji del svojega časa namenjajo vzgoji rastlin. Za njih želijo le najboljše, za to kupujejo številna sredstva, ki rastlinam pomagajo, da še hitreje zrastejo in da je na koncu rezultat takšen, kot si ga želijo.

Omenili smo, da ima ponudnik sredstev za rastline Urban Farmer spletno trgovino. Kategorije izdelkov, ki jih ponuja, so številne. Med osrednjimi so hidroponika, oprema za gnojenje rastlin, semena, gnojila, grow box, HPS sijalke, karbonski filtri, reflektorji ter podobno. Za prav vse izdelke je značilno, da so produkti najboljših proizvajalcev in so zato vrhunsko kakovostni.

Obisk v trgovini Urban Farmer

Urban Farmer torej velja za nadvse priljubljeno spletno trgovino. Podjetje lahko obiščemo tudi v njegovih fizičnih prostorih, če se nahajamo v bližini. Tako nam bodo zaposleni pokazali izdelke še od bliže in nam morda še kaj koristnega svetovali in to povsem brezplačno. Poleg izdelkov Biobizz nam bodo pokazali še druge izdelke drugih svetovno priznanih proizvajalcev oziroma blagovnih znamk.

Članki iz iste kategorije: