Regali za dnevno sobo kot osrednji del prostora

Moderni regali za dnevno sobo so v zadnjih letih po priljubljenosti v porastu, saj jih je mogoče kupiti v številnih dimenzijah, barvah in materialih. Številne pohištvene trgovine kupcem omogočajo sestavo tega pohištva, s poljubnim izbiranjem posameznih sestavnih elementov.

https://www.youtube.com/watch?v=ZYXkgPSpPIM

Moderna kompozicija pohištva zajema velike dimenzije posamičnih elementov, pri tem pa je glavno merilo, da elementi dihajo in so zato izdelani v odprtem slogu, brez zaprtih omaric in vitrin. Moderna in dinamično razgibana kompozicija pohištva prav tako zajema minimalistične sestavne elemente, pri čemer ni nujno, da segajo do samega stropa. Pri izbiri pohištvenih elementov moramo razmisliti tudi o barvni skladnosti s stenami v prostoru, o funkcionalnosti pohištva ter o tem, koliko prostora imamo na voljo.

Postavitev dekorativnih elementov na police in omarice

Regali za dnevno sobo

Regali za dnevno sobo s svojimi številnimi policami omogočajo, da na police postavimo dekorativne in okrasne elemente, s katerimi želimo popestriti celoten prostor. Zagotovo je, da bo večina ljudi na spodnjo sredino tega pohištva postavila televizijski sprejemnik, kateri predstavlja osrednji funkcionalni element na pohištvu.

Članki iz iste kategorije: