Pohištvo prikrojeno naši dnevni sobi

Vsak lastnik stanovanja ali hiše se zaveda, da hitro prične primanjkovati prostora za vse stvari, ki se sčasoma naberejo. Tako lahko prične naša dnevna soba izgledati neurejeno in neprivlačno, saj je v njej vedno več predmetov, ki nimajo svojega mesta. Dnevni regali pa nam omogočajo, da ustvarimo urejen prostor za televizijo, hišni kino, prenosnik, knjige, spominke in druge dragocene stvari.

Velikokrat se zgodi, da kote v sobi ne moremo izkoristiti, saj so dokaj težavni, da za njih najdemo primerno pohištvo. Dnevne regale pa lahko prilagodimo tako, da tja postavimo police, predalčnike, stojala in drugo pohištvo, kar nam omogoča veliko možnosti. Tako si lahko uredimo majhno pisarno, omaro s hišnimi potrebščinami ali kako drugače izkoristimo prostor, ki bi drugače bil neuporaben.

Osvetlitev doda osebnost naši dnevni sobi

Dnevni regal so možni tudi z LED lučmi
Dnevni regali Lilo

Da bi še dodatno izboljšali izgled našega pohištva, lahko uporabimo dodatno osvetlitev. Nekateri dnevni regali so že opremljeni z LED lučmi, lahko pa jih tudi vedno dodamo kasneje. Smisel tega je, da ustvarimo poseben občutek, ko se bomo nahajali v sobi.

Članki iz iste kategorije: